Sensommerens turneringstilbud i NSG bugner av muligheter for å "høste" verdifulle OOM-poeng.

Hyggelig med birdies, men god score handler også om gjøre «skovturene» så korte som mulig.

Birdie Nam Nam
Fra slutten av juli og utover i august er NSG turneringene en gyllen mulighet for å teste din egen stabilitet og utholdenhet og sikre deg verdifulle OOM-poeng til så vel EGA Lag 2019, Uttak 2020 og NSG Landsfinale 2019.
Om du ikke er så opptatt av å kvalifisere til representasjonsoppgaver, er det nyttig å trene til klubbmesterskapet i din hjemmeklubb som i henhold til NGFs terminliste arrangeres 23. og 24. august på de aller fleste kubber.

 

«De hadde tyttebær, men rørte den ei». Fritt  etter «Republikanerne» av J S Wellhaven.

Årets triveligste «Bærtur»
Bærumsklubbene Grini, Haga og Bærum arrangerer i år en felles sammenlagtturnering, som de har vært muntre nok til å gi navnet «Bær-TOur».
Om navnet hentyder spesielt gode vekstforhold for skogsbær, eller om spillerne lett havner på «Tyttebærtur» rundt de nevnte baner, vites ikke. Men mulighetene for «Champagnegolf» og sanke poeng til finalespillet i Sissener Classic Tour på Vestfold GK 21. og 22. september er avgjort til stede.
Grip muligheten for å bli «historisk» og vinne den aller første «Bærturen», som starter på Haga 31. juli, fortsetter på Bærum 1. august før det hele avgjøres på Grini fredag 2. juli.

Påmelding i GolfBox

Landet rundt
Helgen 3. og 4. august er det full «serierunde» med Sissener Classic Tour:
Lørdag 3. august Sandefjord, Sotra, Ålesund

Søndag 4. august Bergen, Kristiansund

Mandag 5. august er det Sissener Classic Tour på Stjørdal.

Mini Tour Østlandet
Mandag 5. august starter også Mini Tour Østlandet, der alle turneringene e teller på EGA laguttak 2019. Turneringene er også de tellende for Uttak 2020:
Mandag 5. Asker
Tirsdag 6. Hakadal (Se velkomsthilsen fra Daglig leder lenger ned på siden)
Onsdag 7. Losby

Jacta est alea.

Siste EGA Lag-uttak
Lørdag 10. og søndag 11. er det Sissener Classic Tour med uttak 2020 på Mjøsen og Atlungstad.
Atlungstad er forøvrig aller siste mulighet for å spille uttak til EGA Lag 2019.

Finn frem kalenderen, rydd unna og åpne påmeldingssidene i GolfBox.
Ønsker du å finslipe svingen, perfeksjonere innspill og varme opp putter´n til NSG Lagmesterskap 2019, (spilles på diverse baner helgen 17. og 18. august), kan du også ta med deg turneringene på Stjørdal 12., Kjekstad 13. eller Hof 15. august. (Mer info om Lagmesterskapet KLIKK HER)

Lykke til

Tor Oddvar Torve, DJ Hakadal GK

Velkomsthilsen fra daglig leder på Hakadal:

Uttaksturneringen på Aas Gaard Golfpark i Hakadal utfordrer de beste litt ekstra tirsdag 6 august.

Banerekorden for herrer i Hakadal fra back tee som er 6200 m er 67 slag og 69 slag for damer fra tee 53 som er 5300m lang.
Denne dagen vil banen spilles fra tee 57 men banen vil være drøye 5600 m pga litt kortere hull 11 og 12 for herrer og banen spilles 4700m fra tee 47 for damer.

Vinne fritt spill ut 2021 Verdi drøye 20 000,-?
Alle som klarer å slå eller tangere denne banerekorden vinner fritt spill i Hakadal i 2 år og det til tross for at man spiller fra tee 57 for herrer
PS: Skulle du ikke klare banerekorden vil beste brutto for både damer og herrer vinne et gavekort fra Hakadal på kr 500,- hver.

For spillere som ikke har dagen med tanke på banerekorden, kan du vinne samme premien med fritt spill ut 2021 om du klarer Hole In One som 3 stk har klart tidligere på seniortouren i Hakadal.

Closest to pin på hull 7 vinner 4 billetter til en verdi av 3200,- kr på Aas Gaard Golfpark

Det betyr at det er noen ekstra muligheter for alle denne dagen i tillegg til vanlig seniorpremier og at det er en uttaksturnering i minitour.

Tar du utfordringen kan du melde deg på via denne linken om du ikke allerede har gjort det! Banen fremstår veldig bra som vanlig og med greener et fåtall baner kan sammenligne seg med! Håper det passer og velkommen skal du være!
Fortsatt god sommer med eller uten golf.

Klikk her for å se hvem som er påmeldt og eventuelt melde deg på selv.