Da er eventyret ute for denne gang, men for en match det ble...

Her er rapporten og en del av bildene, som redaksjonen fikk torsdag kveld fra Lagleder Kristin Julie Klæboe:

Etter gårsdagens 4 Fourball matcher lå vi kun 1 fattig poeng bak Portugal, og så bare muligheter til å kunne hente inn seieren. Og for noen matcher det ble! 
Elizabeth, Kristin O. og Kristin KL vant sine matcher stort med 5/4, Maryann vant sin 3/2, mens Anniken sto for dagens opphenting da hun lå 5 ned etter 6 hull, men klarte å holde liv i matchen helt til hull 18. Der senket hun en 15 meters put for deling av matchen og 1/2 poeng. Dermed endte vi sammenlagt med 6 poeng og deling av landskampen med Portugal. I ren Solheim Cup stil er det sist vinnende lag som da beholder troféet, og Vikingskipet forblir i Portugal. Men, vi reiser fornøyde hjem med uavgjort i bagen, og en solid innsats av alle i laget! 
Kapteinene med hvert sitt «historiske» trofe, som bærer bud om lange «matnyttige bånd mellom Portugal og Norge. Foto: Spiller.

Med deling av landskampen fikk vi en nydelig liten blå tre-fiskebåt i gave av de portugisiske damene. Den ble «sjøsatt» i Atlanterhavet sammen med noen kveldsbadende norske senior-damer.

Vi takker Portugal for deilig sol og varme på en bane i super stand. Quinta do Peru (gammel pæregård) hadde mange flotte og spennende hull med grønne fairwayer som slynget seg gjennom store parasoll-furuer som ga etterlengtet skygge i den stekende varme solen. 
Det portugisiske laget besto av åtte sporty gode golfdamer, og vi takker for fine matcher, masse latter, golfglede, vennskap og fair play. En spesiell takk til kaptein Paula Saude for stor gjestfrihet og alt godt som ble gjort for oss. 
Takk for oss og for en veldig fin opplevelse som går rett inn i golf-minneboka. 

Tidligere:

Ofte har vi sett elg i solnedgang, men norske senordamer i skumringstimen i Portugal er ikke hverdagskost… Foto: portugisisk nattevandrer.

Årets siste representasjonsoppgave for våre seniorspiller er Landskampen mot Portugal. Her er rapporten, som tikket inn onsdag kveld, fra Lagleder Kristin Julie Klæboe:

Mens vi hører rykter om regn og sludd i hjemlandet, «sliter» vi oss (not) gjennom dager og golfrunder godt over 30grader.  
Vi har nikost oss med trening, bading i salt Atlanterhav, varme sommerkvelder, og et stort fokus på golf og glede. 
Dag 1 av 2 med 4 Fourball matcher er ferdigspilt. Elizabeth & Annelie vant sin match, mens Gunnhild & Kristin delte sin. Dermed er det 1,5 poeng til Norge mot 2,5 poeng til Portugal. 
I morgen avgjøres kampen med 8 single matcher hvor alt kan skje, og vi har har alle muligheter til å få med «vikingskipet» hjem til gamlelandet!
Go Norway🇳🇴!