4. juni er siste mulighet for å melde seg på til Tavira i høst

Fristen har ikke gått ut ennå, men om du  liker å ha noe å glede seg til i høst – når den verste varmen har gitt seg – så bør du bestemme deg nå.
Turen går til den sjarmerende byen Tavira som ligger østover mot den spanske grensen. (Godt kjent av mange seniorgolfere.) 
Last ned full info om priser og tider KLIKK HER
Påmeldingsfrist er 04. juni 2018. (grunnet flyselskapets regler)  Klikk her for påmelding

Husk å melde deg på i GolfBox også, her er denne linken:  Påmelding i golfbox

Stavanger Aftenblad hadde en fin artikkel om Tavira i fjor: KLIKK HER

Gledelig gjensyn med Tavira. 
Årets høsttur vender tilbake til den koselige lille fiskelandsbyen, der så mange seniorer har hygget seg utallige ganger tidligere.
Mange vil hevde med rette at dette er det perfekte stedet for NSG-medlemmer da det er en snedig kombinasjon av hyggelige «rusleturer» både brygge-, gate- og faiwaylangs.

Alt med en skummende forfriskning innen rekkevidde…

Maria Nova Lounge Hotel
Hele hotellet har blitt total renovert og sto ferdig mars 2017.  Så her er det mange som kjenner området godt.
Hotellet ligger sentralt med gangavstand til bysentrum. Rommene har air condition, satellitt TV, safe, WiFi og balkong eller terrasse. Restaurant og bar med panoramautsikt over Tavira. Utendørs- og innendørs basseng, SPA og gym.

Golf: 2 runder på Benamor, 1 runde Castro Marim, 1 runde Quinta de Cima og 1 runde Monte Rei. På Monte Rei er buggy og driving range inkludert. Det spilles i inndelte klasser om vi ønsker å spille noen uhøytidelige turneringsformater single, par eller lagvis.

Da gjenstår kun å ønske alle en god golfsesong.