At fjellturer kan by på lunefulle opplevelser viste seg på Trysilfjellet

Vi beklager at dagens «utgave» er forsinket grunnet redaksjonens årlige «sommerseminar» i Tokeneskilen på Nøtterøy. Av faglig innhold nevnes et nesten fem timer langt golfrelatert møte med tidligere daglig leder Jan H Skaar på Vestfold golfbane. Vi hadde også gleden av å vinke god tur og lykke på reisen til Solveig Moen og Solfrid Foseide.
De er i skrivende stund vel fremme i Wien hvor de skal spille Marisa Sgaravatti og ESLGA Masters 65+ i den kommende uke.
At redaksjonen gikk i en form for post-traumatisk bearbeiding av dagens mange inntrykk og opplevelser ber vi høfligst våre trofaste lesere bære over med. Det var en lang og varm dag, og det tok sin tid å gjenopprette væskebalansen.

«Dagens mann», som ikke ga opp, Yngve Kolbru.

Imidlertid har vi vår eminente turneringskoordinator Lars J Hoel ute i felten. Her er dagens stemningsrapport:
-Hei igjen, for en fantastisk gjeng.
Nesten utrolig hvordan alle disse spillerne koser seg i sammen på tour.
Nok en flott dag på Trysilfjellet, som vanlig var banen i rimelig god stand i forhold til gjennomsnittet.
Flotte frodige fairwayer, og nesten alle greenene var strøkne, men selvfølgelig det var noen få som ga deg noen hoppe sprett overraskelser.
Det var bare godord fra alle, men kan noen være misfornøyd, når Yr sier det skal bli en periode med torden og lynild. Men det eneste vi ser er strålende sol og i overkant av 30 grader, de fleste ønsket seg noen skyggeplasser, men nei.

Blant ulike underholdende hendelser må vi nevne Yngve Kolbru, som startet på hull 4 med en flott drive (trodde alle), men ballen var det ingen som fant. Det var ikke verre enn at han løp tilbake og slo en ny ball, men unngikk ikke full pakke på hullet. Men han ga ikke opp, så det viser at det nytter, for han vant klasse 3 med på 84 slag brutto.

Og da Helges ball forsvant i en bekk, fikk undertegnede øye på en ball, men måtte ned i knestående for å få tak iden. Joda, ballen fikk jeg tak i, men en huggorm benyttet anledningen til et hugg i mitt høyre kne, uten at det fikk store konsekvenser. Da var det verre at de ikke var Helges ball.

Erlend Wiik, kjemper og holder fortsatt en liten ledelse både i brutto og netto etter to dager.

Men Rune Henriksen har spisset køllene i dag, og vant det meste, men er fortsatt et par slag bak i bruttoen, men bare et bak i netto oversikten. I og med at det er tre av fire dager som avgjør, må vi nok si at det fortsatt er helt åpent, men de to gutta viser muskler.
Og så ses vi på Sorknes i morgen.

Klassevinnere på Trysilfjellet:
kl 2, Rune Henriksen, Skjeberg GK, 80
kl 3, Yngve Kolbru, Kongsvingers GK, 84
kl 4, Jan Daapan, Larvik GK, 71 (netto)
kl 5, Ole Kårvåg, Kristiansund & Omegn GK, 75 (netto)
kl 7, Anton Olstad, Skei GK, 70 (netto)

Vinner kl 7 på Trysil: Anton Olstad. Jul fra klubben i bakgrunnen. Foto: Ellingsen

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Trysilfjellet GK for alle utfordringer på en flott bane.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av Taiga Tour.
Minner forresten om resten av sesongen og ikke minst parurneringen Mix og Fix på Asker 9. august. En turnering Asle P Johansen ubeskjedent nok har titulert som «Uoffisielt NM i Four-ball»