"Hele Norsk Senior Golf" sin Sissel runder et av livets "Lykkemerker"

Lykkes borte og hjemme. Sissel Johansen med årets andre HiO på hull 4 på Kjekstad. Foto: Edith Grande.

Selv om vi ikke nevner tallet, røper vi at fødselsdagen NSGs «Kontorsjef over alle sjefer» Sissel Johansen feirer i dag, i følge britiske forskere er den lykkeligste av alle fødselsdager siden 16. årsdagen.
Kanskje fordi alternativet er så lite oppløftende.

Forskerne veddet nasjonale statistikkontoret Office for National Statistics har gjennom  sju år spurt mer enn en million briter når lykkefølelsen har vært sterkest og minst tilstedeværende gjennom livet. Deltakerne ble også spurt om selvfølelse, angst og bekymringer. (Resultatet er publisert i den britiske dagsavisen The Times.)

Undersøkelsen viser at det å bli voksen går hardt utover lykken. Sammenholder man svarene med alder ser man en sterk U-kurve, som viser at lykkefølelsen går nedover allerede etter at man er fylt 16 år, med noen kortvarige stigninger i løpet av tjueårene. Samtidig viser undersøkelsen at man får det bedre mentalt etter man har fylt 51 år. Etter fylte 50, ser man en skarp stigning. Toppen når man først når man er kommet til Sissels «Lykkemerke».

Sissel Johansen med HiO på hull 4 på Gml Fredrikstad.. Foto: Spillerpartner

Det å ha jobb, partner og god helse er i følge undersøkelsen blant de avgjørende faktorene som sikrer et godt fundament for livslykke. Utdannelse og hvorvidt man eier sitt eget hjem spiller også en stor rolle for hvordan man har det.

Redaksjonen, som har fulgt Sissel så tett som det er forsvarlig blant kolleger i ne medlemsorganisasjon, er av den bestemte oppfatning av at Sissel har de aller beste forutsetninger for å gripe, utvikle og nyte «Livslykken» i mange år fremover. Både på hjemme-, borte- og golfbane borte og hjemme.
Vi er overbevist om at vi har alle våre medlemmer med i det blandede «Seniorkoret» som i dag stemmer i:
-Hurra for deg som fyller ditt år; deg vil vi gratulere.