Færre fjols til fjells enn du tror...

Vi nordmenn tror at alle drar til fjells, spiser Kvikk Lunsj og leser krim i påske.
Det er faktisk ikke mer enn snaut 15% av oss som oppsøker snøen etter en lang vinter. Like mange reiser sydover, men de fleste gjør ikke noe som helst.

Redaksjonen har søkt beskyttelse under et solid påskeegg i frykt for at «Påskeheksa» knaller til…

Men en ting har vi nordmenn felles uansett hvor vi er og hva vi gjør. Vi propper i oss Kvikk Lunsj hele tiden, over alt. Det settes til livs over 20 millioner av vår tursjokolade nr 1.

Dessuten tyller vi i oss appelsiner i tonnevis og pøser i oss Solo i uante mengder, selv om det er mer enn seksti år siden «Solstråle» – Golden Cock gin blandet med Solo – var nordmenns mest populære drikk. Nå er det flere som hygger seg med alkoholfritt øl om de da ikke har «oppdaget» Spritz Aperol.
Uansett er det viktig å opprettholde væskebalansen.

Redaksjonen minner høfligst om at sesongen for oss i Norsk Senior Golf starer straks over påske og vi anbefaler deg som ennå ikke har funnet din e-faktura med medlemskontingenten å ta en ekstra kikk i din e-postkasse eller i boksen for «Beskjeder» i din «GolfBox.

Om du ikke finner den; send beskjed til espen@seniorgolf.no, så sender vi ny faktura når vi er nede fra fjellheimen og nettforbindelsen er pålitelig igjen.

Sitter du uvirksom og lurer på hva i all verden som er foranledningen til alt dette «Påskestyret» kan du laste ned vedlagte fil, så kan du lære deg alt om påsken – en gang for alle. KLIKK HER.

Redaksjonen ønsker deg en akkurat passe gul og glad og litt gal påske.