Se siste nytt fra Paris og ESGA Senior

Her er fersk rapport fra ESGA styremedlem Helge Wangen:

Rapport fra ESGA Seniors i Paris

Dert er høy stemning etter 2 års nedstenging av ESGA-turneringene som følge av Covid. Franskmennene har lagt forholdene godt til rette for spillerne. Begge turneringer gjennomføres på samme anlegg. Litt ulike tilbakemeldinger på banene, men cup-banen synes å være den mest krevende.

Begge de norske lagene hadde god fremgang fra dag 1 til dag 2 og for første gang har tvekampen mellom bruttolaget (Championship) og nettolaget (Cup) gått i bruttolagets favør. Både Ola Hjort og Øyvind Reinertsen spilte på banens par på dag 2. Imponerende resultat

Championship

Norge spilte seg opp fra 8. til 7.plass på dag 2 og går ut sist fra tee 10 i dag. De går ut sammen med Finland og Island.

Det er gode muligheter til å avansere. Norge har 615 slag, mens Spania på 4 har 602, Italia 609 og Frankrike 613. Norge har ledelse på Finland, 623 slag og Island, 624 slag.

Finaleheatet blir spennende med Storbritannia, Nederland og Sverige, alle med 598 slag

Cup

Til tross for at de senket scoren fra dag 1 til dag 2 med 7 slag, falt cup-laget ned fra 11 til del 12 plass etter to dager. Cup laget er allerede godt i gang med dagens konkurranser.

Portugal (585), Spania (594) og Italia (597) ligger best an etter to dager.

Det er jevnt mellom lagene Norge (619) har store muligheter til avansement i Cup og det er kun 8 slag opp til Island som har 7.plassen med 611 slag. Det betyr at kampen mellom de norske lagene ikke er helt avgjort.

Litt kronglete tilgang til resultatene for lagene for dag 1, men vi har fått en liste som du kan se her KLIKK HER.

De individuelle resultatene er det mulig å finne frem til på ESGAs hjemmeside.

Følg også Øyvind Reinertsen på Facebook. Han er en flittig «Facer»

på denne https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159040170860754&set=a.300362175753&type=3

Her er hele slekta…. Foto: Helge O Wangen

Resultater: Sjekk denne linken:

https://plus.assgf.org/ESGA_Champ/Resultat.php#

og klikk deg frem

Det meldes om god stemning og fantastisk lagånd fra Paris. Innspillrundene var etter sigende av noe varierende kvalitet, men det er vel hensikten med innspill; å lære hvor man bør ligge…

Helan og Halvan, alias Knut Bøhle og Einar Skogstad. Foto: Ukjent på Bøhles telefon.

Ellers synes det å ligge godt til rette for slektsforskning i laget. I går dukket det plutselig opp en ny bror (Erik Isaksen) og utvidet sensasjonen til trillinger på Team Norway.

Munterhetene ligger tydeligvis ikke langt unna på denne turen. Ved et mirakel dukket også Helan og Halvan opp – eller ned – alt etter som man ser det.
i dag begynner alvoret, men redaksjonen håper inderlig at de norske spillerne evner å ta med seg sitt gode humør ut i det grønne
Kanskje dukker det opp et nytt skudd på slektstreet.

Når man er i Paris er det aldri godt å vite hva som skjer.

 

 

 

Tidligere
Her er Johnny, Erik og Ola H etter innspill på La Vallée.

I morgen starter moroa og du kan følge mesterskapet på denne hjemmesiden:

https://plus.assgf.org/ESGA_Champ/