Helge Wangen tildelt NSG Hedersmerke og æresmedlemskap

Etter mange år som styreleder i NSG påtok Helge O: Wangen seg rollen som «datageneral» og utvikler av et mer lettkjørt og oversiktlig system for OOM-føring.
I tillegg tok han også plass i ESGA som styremedlem og har gjort en formidabel ryddejobb ikke minst på ESGAs hjemmeside spesielt og i organisasjonens kommunikasjons-struktur generelt.
Helge var sentral i ESGA mesterskapet i 2016 i Vestfold og han er også leder for prosjektkomiteen som skal arrangere ESGA Super Senior og Masters i Norge 2023.

Juryens begrunnelse:
Helge Olav Wangen har vært viktig i lang tid for seniorgolfens posisjon i Norge, men også for seniorgolfen i Europa. Helge Olav Wangen er født i 1949 og er medlem av Mjøsen GK.

Helge har i løpet av de siste 10 årene vært styremedlem, nestleder og styreleder i NSG og jobber fortsatt tett på Asle P i forhold til hans jobb som TK-leder. Helge har siden 2017 i tillegg vært styremedlem innen «European Senior Golf Association (ESGA)» og har ansvaret innen «Information and Communications Technology (ICT)» innen ESGA sin organisasjon. På ESGA sitt årsmøte høsten 2020 fikk han oppgaven med å fremme et «Order of Merit (OoM)»-system som ESGA kan benytte for sine turneringer.

Helge har vært sentral i utviklingen av og kontinuerlig føring av OoM for alle NSG sine klasser. Han ajourfører hvert år oppdateringer av OoM i henhold til nye Turneringsbestemmelser for NSG. For 2021 har han i tillegg tatt på seg å være ansvarlig for NSG Lagserien 2021 og lagfinalespill for de som kvalifiserte seg. Kan også legge til at Helge også sitter i prosjektorganisasjonen for NSG sin vertsrolle for ESGA sin turnering av ESGA Super Senior 65+ og ESGA master 75+ i 2023. Dette har vært en tålmodighets prøve siden dette mesterskapet har blitt avlyst to år på rad på grunn av Covid-19 restriksjonene.

Helge er dessuten en meget ivrig golfspiller som deltar i NSG sine turneringer og under siste landsfinale på Holtsmark i september 2020 vant Helge klasse 5.

Gratulerer Helge og til lykke med Hedersprisen og ditt æresmedlemskap i NSG.

72 åringen besitter en utrettelig arbeidskapasitet og er fortsatt aktiv i sene fagfelt programutvikling og ledelse, om enn på et roligere nivå enn da han grunnla og ledet Geoservice.

Redaksjonen og hele NSG gratulerer med velfortjent heder og ære.