Hektisk på mange måter på Norsjø, Hakadal og i Arendal

Redaksjonen hadde en alle tiders golfdag på Hakadal, men noen stor poenghøst ble det ikke. Men det var det opp til flere andre som tok seg av. Uansett var det god og inspirerende stemning i «pallen» bestående av Pål Christiansen, red., Eivind Larodd og Terje Engebretsen.
I løpet av mandagen regner vi med at de klassevise OOM-listne er klare, slik at arbeidet med å «sile inn» de som er kvalifisert til NSGs Landsfinale på Skjeberg kan begynne.

Harald Grande, Inger-Brit Vindegg og Jon Langsholt. Foto: NSG/EØ

Fra Norsjø har vi fått følgende rapport fra Erik Økseter:
-Alt for få spillere fikk gleden av å avslutte den ordinære NSG sesongen – det gjenstår naturligvis både Lagmesterskap samt Finalehelg – på vakre Norsjø GK under utmerkede vær- og spilleforhold.

Tone Notto fra Grønmo GK ble beste bruttospiller på 83 slag, mens Kjell Anders Rød fra Borre GK ble beste nettospiller og vinner av kl 8 på minus 5 netto.
Basert på erfaringer fra tidligere, ble det tatt bilde av en spillergruppe med velkjente ansikter før start – slik at man ihvertfall hadde noen spillere å vise fram fra dagens turnering. Jon, Inger-Brit og Harald fikk alle hederlige plasseringer i kl 3 – Jon kun et slag bak klassevinner.
Ellers var premievinnerne over alle hauger når undertegnede kom inn i siste spillergruppe.
Noen av spillerne fikk skikkelige byks oppover på OoM listene, så det foregår nok litt finregning hos opptil flere i kveld.
Turneringen ble prikkfritt gjennomført av turneringsleder Ragnar med støttespillere – vel blåst og takk for oss på Norsjø GK i år!
Fra Arendal rapporterer Gunnar Ellingsen:
-30 spillere deltok i Landsdelsfinalen Sør på Arendal GK.
Mester brutto ble Jakob Kallevig, Bjaavann GK med +9. På samme score Tommy Myrland, Kragerø GK, men ett slag for mye på siste 9, ga 2.plass.
Mester Netto ble klart Paula O. Pedersen, Mandal GK, med score -3.
Takk til Helge på Arendal GK for fint arrangement.
Resultater: KLIKK HER