Golfoppvisning på Sissener Classic Tour på Atlungstad,

Spille golf på Atlungstad er neppe det verste du kan gjøre på en tirsdag…
Spør vår utmerkede turneringskoordinaor Erik Økseter.

Her er hans rapport fra Mjøskanten:

-Diamanten ved Mjøsa viste seg fra en meget tilfredsstillende side, selv om den helt sikkert vil framstå enda mer slepen når anslagsvis 100+ spillere kommer tilbake på første dag av Mjøsvikua den 4. juli. Banen bar noe preg av litt for mye nedbør siste uke, samt at greenene nok vil ha godt av noen få uker til for å kunne klippes litt mer ned.
Vi koste oss i til dels bra, men noe kjølig vær.  Regnet gikk rundt oss i flere timer, før en liten skur til slutt fant det for godt å tømme litt vann i hodet på siste halvdel av startfeltet.
Pär Sundberg leverte dagens desidert beste runde på ett slag under banens par.
Turneringsleder Bjørn styrte turneringen med en stø og sikker hånd som alltid.

Pär Sundberg holdt en aldri så liten oppvisning i både gamle og nye «kunster».

Når det gjelder Pär Sundberg har redaksjonen en aldri så liten mistanke om at det ikke er den Pär Sundberg som i sin tid spilte Tommy i «Pippi Langstrømpe», men den Pär Sundberg som i sin tid var landslagstrener og som ikke minst tok seg av unge spillere på hjemmeklubben Atlungstad GK (hvor han for øvrig ble klubbmester tre år på rad fra 2007 – 2009).
Sjekk denne linken KLIKK til en artikkel i «Østlendingen» fra 2013. Nå er gutta selvgående og pappa har fått litt bedre tid til å «svinge» selv igjen.
Det blir det golf det svinger av, der de fleste hadde store problemer med å spille ned mot eget par. Unntaket var Jon R Krogstad og Bjørn Bodding i klasse 3 som begge gikk -1.
Følgelig «slo de svensken» med ett slag (netto).

Klassevinnere påAtlungstad:
kl 1, Pär Sundberg, Atlungstad GK, 71
kl 2, Inge Storberg, Kongsvingers GK, 84
kl 3, Jon R Krogstad, Kongsvingers GK, 84
kl 4, Lasse Bergan, Hakadal GK, 74 (netto)
kl 5, Terje Hansen, Gjøvik og Toten GK, 80 (netto)
70 Tour (70+), Jan Erik Bjørseth, Atlungstad GK, 72 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

En liten påminnelse:
Ved påmelding til NSG-turneringer i GolfBox skal du melde deg på med «hjemmeklubben» din; ikke som medlem av Norsk Senior Golf.
Ved å benytte kun «hjemmeklubb» er du sikret at alle turneringene dine registreres under en og samme oppføring på våre Order of Merit-lister. Melder du deg på med ulike klubber du ev. er medlem av, blir dine poeng registrert på flere steder under ulike klubber. (Da blir det «tuklete» å se hvordan du ligger an sammenlagt.)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Atlungstad GK for gode golfopplevelser.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med resten av sesongen på Sissener Classic Tour. Sjekk terminliste og meld deg på i GolfBox.

Husk: 1. juni starter uttak 2020 på Borre og Kongsberg, tett fulgt av Kongsberg og Borre 2. juni.