Trivelig «hverdagsgolf» på Stiklestad og Hof

«Dronningen af Hof» – Anne Ki Klemetsen passer godt som et fargerikt eksempel på hvordan hverdagsgolf kan bli en kongelig opplevelse av golfglede. Foto: NSG

For svært mange av våre medlemmer er det en velsignelse at det også finnes turneringer på helt alminnelige hverdager. Hvordan skulle de ellers fått ukene til å gå?
Hele 30 turneringer er i år spilt på ukedager og dermed er «helt alminnelige hverdager» blitt noe å glede seg til når helgen er over.
I Trøndelag er turneringene på Sissener Classic Tour konsekvent lagt til mandager, så også denne uken. Redaksjonen legger merke til at det er samme vinnere i tre klasser som i turneringen i begynnelsen av juni på Stiklestad og to av dem spilte betydelig bedre nå i høst…

Kongelig på Hof
Også på den sjarmerende banen med de knallgode vaflene ble det trivsel og hygge tirsdag. Banen på Hof GK er ikke stor, men det er ikke noen liten oppgave å ta seg rundt på skapelig vis. Hof en trivelig, idyllisk og hyggelig oase i akkurat passe avstand fra travelheten på E18.
Og «hverdagen».

Klassevinnere på Stiklestad:
kl 2, Lise Gunn Fanakrå, Stiklestad GK, 84
kl 3, John A Kirkholt, Byneset GK, 87
kl 4, Odd Roar Hjelde, Trondheim GK, 72 (netto)
kl 5, Gunnar M Hole, Kristiansund & Omegn GK, 70 (netto)
kl 7, Per A Leknes, Frosta 68 (netto)

Klassevinnere på Hof:
kl 2, Pål A Svendsen, Kongsberg GK, 78
kl 3, Terje Strømsås, Romerike GK, 78
kl 4, Jan O Gunhildstad, Solum GK, 67 (netto)
kl 5, Tore Hultmann, Ski GK, 64 (netto)
kl 6, Svein H Hansen, Hof GK, 75 (netto)
kl 7, Asle-Jørgen Schultz, Huseby & Hankø GK, 67 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Stiklestad og Hof for trivelig golfdag. 
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med innspurten på Sissener Classic Tour i helgen og med Landsdelsfinaler og «ekstra» kvalifiseringsmulighet til NSG Landsfinale på Holtsmark 19. – 20. september.