Opplev lagfølelsen i NSG Lagserie Match. Meld dere på senest mandag 29. april

Da de norske hoppgutta tok en historisk lagseier under vinter-OL i Pyeongchang i 2018, klarte selv ikke den ellers så sindige og sympatiske landslagssjefen Alexander Stöckl å holde gledestårene tilbake. Han var slett ikke alene om verken å snufse eller juble over å ha gått til topps ved å hoppe lengst ned i bakken.

Uten å trekke sammenlikningen med «svevende» toppidrettsutøvere sin glede over å vinne med laget i en individuell idrett for langt, våger vi å tro at du kan oppleve tilsvarende glede på golfbanen i sommer. (Ikke trenger du å hoppe eller å slå så forbasket langt heller.)
I NSG Lagserie Match kan du sammen med dine klubbkamerater spille for klubben og laget og kjenne på den «berusende» følelsen av å prestere sammen.
Spennende, akkurat passe utfordrende, men fremfor alt moro.

Lagene i henholdsvis Miks (damer og herrer på samme lag) og Damer er fordelt i 2 divisjoner. Lagene settes opp i avdelinger á 4 lag, som spiller to kamper mot hverandre – en kamp hjemme og en borte. Spilleformen er en fourball match (2 spillere) og to singlematcher.

I hver kamp spilles det om 7 poeng. Hver singlematch gir 1 poeng for vunnet første ni og 1 poeng for vunnet siste ni. I fourballmatchen gis det 1,5 poeng for vunnet første ni og 1,5 poeng for vunnet siste ni.
Matchene spilles med fullt spillehandicap. (Spilleren får tildelte slag ut fra eget handicap og banens slope).

KLIKK HER for å lese mer om NSG Lagserie Match.

Ønsker du å spille for din klubb tar du kontakt med NSG Klubbkontakt.
KLIKK HER for å se/laste ned kontaktinformasjon.

NSG Klubbkontakt og/eller lagleder melder på klubbens lag.

Påmeldingsfristen er mandag 29. april

Informasjon om kampene blir sendt ut senest fredag 3. mai, og i spilleprogrammet blir onsdag 3. juni satt som siste frist for å ha spilt de 3 første rundene/kampene.

Ønskes ytterligere informasjon, kontakt Edgar Bergh, Turneringskoordinator NSG Lagserie Match, 905 56 554