Hjalp det med ”Kjentmannsprøven” under Senior Tour på Bjørnefjorden GK?

Bjørnefjd 2-kopiVi så det sist på Sotra under Mini Tour, og vi kommer sikkert til å oppleve igjen at hjemmespillere stikker av med alle klasseseirene. Men er det fordi de kjenner banen bedre enn gjestespillere, eller er det fordi det er større sannsynlighet for hjemmeseier når over halve startfeltet er fra arrangørklubben? (16 av 30 lørdag på Bjørnefjorden, og hurra for det.) Redaksjonen er tilbøyelig til å tro det siste, for spill på hjemmebane er et tveegget foretak. Det er lettere å gjøre feil av gammel vane, enn ta alle forhold med i slagforberedelsene på egen bane. Kuriøst nok ble tre av fire andreplasser inntatt av ”bortespillere”.

Golf er et erfaringsspill og vår erfaring er at du alltid skal spille som om du spilte banen for første gang. Da slipper du å bli kjent med så mange «nye» områder, selv på hjemmebanen din.
Unner du deg en liten ettertanke ser du hvorfor det er smart å spille en del på bortebane. Uansett gratulerer vi alle med innsatsen og hurrer for vinnere både hjemme og borte.

Klassevinnere:
kl 2, Steinar Stølsnes, Bjørnefjorden GK, 77
Kl 3, Geir Guddal, Bjørnefjorden GK, 73
Kl 4, Anne-Grethe Just-Olsen, Bjørnefjorden GK, 70 (netto)
kl 5, Harald Håland, Bjørnefjorden GK, 69 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til ”Bamsekoselige” Bjørnefjorden GK for nok et godt arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.