Jan Andersen foran Erik Hynne på lavere hcp.

Arkivfoto fra 2014 da Jan Andersen ble regionmester.

Etter å ha holdt seg til simulatorer i nærmiljøet i Drammenstraktene har Jan Andersen begynt å bevege seg nordover. Etter et par runder på Asker våget han seg helt opp til Toppgolf.
Det ble en «Topptur» av godt merke; – ikke mye «Hawaii-golf» å spore i spillet Jan leverte på Mauna Kea.

Gratulerer
(Øvrige resultater se GolfBox)

Ikke for sent for NSG Innemesterskap
Red og Adm retter stor takk for fremragende innsats under oppkjøring og kvalifisering til NSG Innemesterskap som spilles på Toppgolf lørdag 3. mars kl 12:00.

(Om du ennå ikke har meldt deg på, er det fortsatt mulig å få plass – se GolfBox, statkontingent inkl simulator, kaffe og vaffel kr 450,-)

Kvalifisert – og vinnere av «gratis» deltakelse i NSG Innemesterskap ble Ulf Kristiansen og Knut Tom Kristensen. Olav Martin Mofjell endte på samme poengsun som Tom, men i nettospill er det regel om lavest hcp som gjelder. Følgelig må Mofjell gjøre en liten investering for å kjempe seg til fritt opphold og spill under Vårspretten i Stavanger 20. – 22. april.

OBS   OBS
Vi minner om at det er anledning til å forsette å spille tirsdager fremover til hyggelig pris. Også tirsdag i påskeuka er åpen for NSG-medlemmer. Meld fra på Toppgolf.

Ha en knitrende flott onsdag i kulda….