Samtlige vinnere under eget par under NSG Landsdelsfinale

Redaksjonen anbefaler generelt ikke golfspillere å tro at de kan trylle. Men det som skjedde på Skjeberg lørdag var det magi over. Foto: Trylletriks.

At golf er i besittelse av en helt spesiell «magi» hva gjelder å «trollbinde» sine utøvere er vi klar over, men at spillet kan vise opp så mange tryllekunstnere i en turneringer er ikke bare nytt for oss; det er magisk.

Lørdag ble det spilt Landsdelsfinaler på Skjeberg og Meland. Disse turneringene er en ekstra mulighet for å kvalifisere seg til NSG Landsfinale som spilles på Holtsmark 19. – 20. september. (Se pkt 3 i TB 2020 for å se kriteriene for kval. KLIKK HER for å finne link til nedlasting av fil.)
Den muligheten hadde 152 spillere til hensikt å benytte til fulle og det ble levert spill på et nivå redaksjonen sjelden har sett maken til. Hele tre av de syv klassevinnerne var  7 slag under sitt eget par. Og Skjeberg er etter vårt skjønn slett ingen «Walk in the Park».

Mektig på Meland
Heller ikke Meland er noen enkel affære. Der er det nok enda større sjanse for å gå seg vill i skogen og havne på skikkelig «bærtur». Noe som også kommer til syne på resultatlistene. De 27 spillerne på Meland hadde en desidert større jobb å gjøre og det er spesielt imponerende at vinner i klasse 1 Arnt Stensen fra Fana spiller seg rundt på 78 slag. Det er mildest talt imponerende, men så er heller ikke Stensen noen «hvemsomhelst» når det gjelder golfspill i Hordaland. Mektig imponerende. Gratulerer.

Klassevinnere på Meland:
kl 1, Arnt Stensen, Fana GK, 78
kl 2, Rune Hovland, Sotra GK, 92
kl 3, Reidar Aarskog, Tysnes GK, 97
kl 4, Morten Dyngeland, Fana GK, 88 (netto)
kl 5, Tore Ervik, Fana GK, 80 (netto)
kl 6, Hans-Magne Ellingsen, Fana GK, 80 (netto)
kl 7, Viggo Andresen, Fana GK, 82 (netto)

Klassevinnere Skjeberg:
kl 1, Sigurd Thinn, Hauger GK, 72 (netto -7)
kl 2, Frode Normann, Skjeberg GK, 81 (netto -2)
kl 3, Ola Bøe, Onsøy GK, 83 (netto -6)
kl 4, Erik Økseter, Asker GK, 66 (netto) (netto -5)
kl 5, Lillian Irene Løkke, Skjeberg GK, 64 (netto) (netto -7)
kl 6, Hans G Jarnedal, Nes GK 09, 68 (netto) (netto -3)
kl 7, Per Otto Røng, Bærum GK, 64 (netto) (netto -7)

Øvrige resultater KLIKK HER

Vi takker for en lekker opplevelse på begge baner for alle deltakere og ønsker lykke til for spillerne spm skal ut på Byneset og Bjaavann for å kapre nye plasser til NSG Landsfinale.