...og hvordan kom han på toppen av pokalen? Vinn reisegavekort til "NSG Winter Tour"

De lærde strides om hvem som første begynte å utvikle tanken om en turnering mellom de beste profesjonelle golfspillere fra USA og Storbritannia.
Enkelte hevder at forslaget kom fra Sylvanus P. Jermain, president i Iverness Club i Toledo i Ohio i 1921. Andre hevder at det var James Harnett fra bladet Golf Illustrated som i 1920 forsøkte å få flere lesere gjennom å samle inn penger til en turnering mellom USA og Storbritannia. Planene hans ble ikke noe av før PGA of America besluttet å bevilge penger til det som skulle bli The Ryder Cup Matches.

En uformell turnering ble første gang arrangert i 1921. Nevnte Harnett hadde sammen med Walter Hagen samlet et lag som tok turen til Gleneagles i Skottland. De tapte 9–3 for det britiske laget.
Så kanskje er det årsaken til ingen av disse nevnte herrer som pryder toppen av en av de mest berømte pokaler i verden.

Men hvem er det og hvorfor endte han opp der?

Den første som sender en e-post med emne «Pokalmannen» til admin@seniorgolf.no med forklaringen på hvem og hvordan denne mannen ble «udødeliggjort»på toppen av Ryder Cup pokalen, vinner et reisegavekort på kr 2.500,- fra PremiumReiser til «NSG Winter Tour» på Mar Menor 23. – 30. mars 2019.

Lykke til

Minner forøvrig om at påmeldingen til turen ligger i GolfBox. KLIKK HER