Det ble en deilig dag på Tyrifjord, tross dystre værmeldinger.

Egil Hermansen og Jan Fremstad etter vellykket utslag. Foto: NSG/EØ

Ikke misforstå; vi har dyp respekt for alle som ikke trives eller plages av å spille i kaldt og fuktig vær. Men det det er lov å oppfordre til ikke å være så lettskremt av værmeldinger.

Mange baner sliter med avmelding i siste liten og «No Show» som følge av at meteorologene «garderer» sine varsler under ustabile værforhold. redaksjonen har solid erfaring fort at svært ofte når regnbyger hoper seg opp i «Oslogryta» eller andre bykjerner er det sol og «gøy på landet».
Velment tips; ring og spør er veldig lett, før du avbestiller på nett.
Forøvrig må redaksjonen for egen del tilføye at det å spille i grått, litt vått og til dels «pistrete» regn er «The Real Thing» i golfens hjemland.
Nok om det.

Steinar Bakken i dyp konsentrasjon før utslaget i «Hoppbakken». Foto: NSG/EØ

Her følger vår utmerkede Turneringskoordinator Erik Økseter sin rapport fra en deilig dag på Sissener Classic Tour på Tyrifjord.

-Det ble en flott dag på Tyrifjord GK som viste seg fra en skikkelig fin side. En liten 10 minutters regnskur la ingen demper på stemningen, og det ble utført mye bra håndverk på en nyklippet og fin bane. Værmeldingen som kanskje skremte vekk noen spillere, slo heller ikke denne gangen til!

Av resultater må nevnes at «Slugger’n» fra flatbygdene på vestsiden av Mjøsa, Jan Kjetil, må ha hatt sitt livs runde med netto minus 10 som vinner av klasse 3! Han er nå på god vei ned mot klasse 2 vil jeg anta. Gratulerer!

Turneringen ble styrt med en sikker hånd av Derek som for anledningen hadde med inntil flere unge støttespillere. Alle Corona tiltak var på plass, og sola varmet godt på terrassen.

Klassevinnere Tyrifjord:
kl 1, Arnar Helgheim, Sunnfjord GK, 79
kl 2, Jan Erik Nordby, Larvik GK, 83
kl 3, Jan Kjetil Bekkelund, Gjøvik & Toten GK, 81
kl 4, Roy Landberg, Asker GK, 68 (netto)
kl 5, Morten Engh, Grønmo GK, 79 (netto)
kl 6, Tore Lysefjord, Grønmo GK, 73 (netto)
kl 7, Erling Alfstad, Haga GK, 72 (netto)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Tyrifjord for en god sommerlig opplevelse.
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre på Sissener Classic Tour.

Alle resultater, sommerens turneringer og minitourer KLIKK HER for oversikt og påmelding.