Tidvis tilløp til sol og sommer, men så kom det svarte skyer

Med «Soppturskadd» caddie fant Roger Bjerkeli tilbake «Kantarellspillet»

De  fleste av de 147 spillerne som stilte til start kom seg rundt på en relativt grei måte. Det varslede ”ekstremværet” lot vente på seg, men en god del måtte likevel avslutte i ”tussmørket” under truende skyer med  sporadiske lekkasjeproblemer.
Overraskende mange holdt «kruttet tørt», og  det tiltagende regnværet så ikke ut til å legge noen demper på spillet på en bane som etter majoritetens mening bød på utmerkede spilleforhold.
Kruttlapp
Imidlertid  ”gikk sola ned” i tidligste laget for en spiller som ikke hadde et fnugg av forståelse for at de fleste hullene var plassert ”høyt” på greenene, for å gi senere startende tørrest mulige greener under det bebudede regnværet.
Redaksjonen er av den oppfatning at en hver er i sin fulle rett til å mene hva man vil, men det er ikke alltid man behøver å dele sine synspunkter. Spesielt ikke vet å dele sitt eget scorekort i X-antall biter å dra sin vei i ”fullt drittsinne”.
Det er ”udelt” respektløs adferd av en person, som er en av det blideste og mest positive red. vet om på ”Touren”.
Redaksjonen er følgelig, uten å gå salige Sigmund Freud i næringen, tilbøyelig til å tenke at bak denne utagerende adferd må det ha ligget noe ”under”. Noe dypere enn ”høye hull” på noen greener.
I så måte refereres det til, en også for tiden «bortreist» farmor av redaksjonen, som pleide å si: -Det er viktig å snakke om det før det blir noe å snakke om.

Kantarellspill
Ellers er det bare å slå fast at det var tidvis lysende spill av opptil flere, og vi gratulerer alle vinnere. Dog tar red. seg den frihet å berømme Roger Bjerkeli, som i en lengre periode har spilt som ei ”ræv”.
I går møtte den soppturskadde Lasse Delebekk opp som caddie for sin gode venn, og plutselig var ”Kong Glad” (unnskyld Hjallis) tilbake på sporet og serverte den ene lekkerbisken av et slag etter det andre; 76 og vinner av klasse 2.
Etter runden kunne Roger fortelle at Lasse var så streng med ham ute på banen:
-Når´n Lasse sa  jeg skulle pøtte ballen i hølet, så tørte jeg jo ikke annet enn å sette´n i kørja.

Klassevinnere:
kl 1, Oddbjørn Elgstøen, Haga GK, 71
kl 2, Roger Bjerkeli, Halden GK, 76
kl 3, Torry Kristiansen, Mørk GK, 81
kl 4, Øivind Nordanger, Krokhol GK, 69 (netto)
kl 5, Roar Halvorsen, Eiker GK, 71 (netto)
kl 7, Finn Bogegård, Losby GK, 72 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Drøbak GK for nok et fremragende arrangement.
Redaksjonen ønsker alle lykke i sesongavslutningen og minner om kommende turneringer som du kan melde deg på i GolfBox.