Folk «flottet seg» litt på Sissener Classic Tour mandag.

Rune Dahlberg måtte se langt etter birdiene, men svaner hadde han draget på. Foto: NSG.

Det er moro å se et golfanlegg i så flott stand og et klubbhus vi ikke finner maken til i Norge. Egen «Svanesjø» er det vel heller ikke så mange andre golfbaner som har. (Med unntak av de rundt Mjøsa kanskje.)
Likevel er det aller hyggeligst at slikt inspirerer veldig mange til å ta frem sitt aller beste spill også. (I den sammenheng innrømmer redaksjonen at vi ikke fikk spesielt god valuta for pengen. (Smiler overbærende sjenerøst.))
Det ble en hard kamp mellom Jannicke Bakken og Asbjørn Ramnefjell om seieren i klasse 1, der seieren til slutt gikk i Asbjørns favør med et slag mindre på siste 9.
Ellers legger redaksjonen merke til at Haiping Pang knallet til med nok en seier i klasse 3 og i klasse 6 (65+) «ruler» Peter Kolstad for tiden.
(Redaksjonen oppfordrer for øvrig flere 65+ spillere, som ønsker å spille banene litt kortere om å benytte klassene 6 og 7.)

Her er en kompakt rapport fra vår utmerkede turneringskoordinator Gunnar Ellingsen:
– 170 NSG spillere fylte Bogstad i dag fra første start kl 0800 til siste ball var inne kl 1930. En flott soldag, med en kort ettermiddagsbyge, på en strøken og velfrisert bane. Det ble en runde på ca 5 timer for de fleste, men en fin dag og opplevelse. Takk til Christian Aronsen og hans mannskap for hjelp til et godt arrangement.

Kl 1930 ble siste puttene satt av Bersvein Skomsøy, Terje Hansen, Harald Søbaksveen og Henrik Frølich. Foto: NSG/Gunnar E.

Klassevinnere Drammen:
kl 1, Asbjørn Ramnefjell, Oslo GK, 75
kl 2, Helge Mikalsen, Losby GK, 81
kl 3, Haiping Pang, Drammen, GK, 85
kl 4, Weibo Zhang, Drammen GK, 67 (netto)
kl 5, Christian Sommerfeldt, Oslo GK, 72 (netto)
Kl 6, Peter E Kolstad, Losby GK, 71 (netto)
Kl 7, Steinar Svendsen, Lillestrøm GK, 74 (netto)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Oslo GK for godt gjennomført arrangement for golfgleden.

Alle resultater og Sissener Classic Tour KLIKK HER for resultater, oversikt og påmelding.