i dag overtar Per Gunnar Gulliksen som daglig leder

Det er en tid for alt. Påsken 2024 er historie og det er Espen Olafsens tid som daglig leder i NSG.
Redaksjonen takker Olafsen for 10 begivenhetsrike år for «Golfgleden» og ønsker Gulliksen velkommen til å ta vår unike organisasjon og våre fabelaktige medlemmer videre inn i seniorgolfens magiske univers.

Per Gunnar Gulliksen (62) overtar fra i dag den daglige ledelsen av NSG.
Avtroppende DL, Espen Olafsen,  følger PG som «Wingman» ut mai og forsikrer alle medlemmer om at det en blid, likandes og ansvarsfull mann med solid kompetanse på en rekke områder, som nå skal ta vare på og bringe «Golfgleden» for seniorer videre i samhandling med NSGs styre.
Per Gunnar har bred erfaring fra flere områder innen arbeidslivet, både med salg, IT, markedsføring og produktutvikling. I tillegg har han også hatt tid og glede over å bidra som frivillig innen håndball, fotball og golf.
Han er opprinnelig fra Skien, men har nå slått rot i Oslo, med Grønmo GK som hjemmeklubb.

Redaksjonen er mildt sagt imponert over PGs humør, entusiasme og glede over å få denne muligheten i en sport han er meget glad i og engasjert i.
Ja, han er praktisk så rødglødende, tent og i fyr og flamme som bildet viser…

-Jeg tror dessuten at jeg også kan bidra til å spre engasjement og entusiasme til dem skal jobbe med og for, sier han.  PG er utadvendt, tillitsskapende, nysgjerrig, strukturert og handlekraftig relasjonsbygger som NSG vil ha stor nytte og glede av fremover.

Velkommen.

For deg som ønsker å vite litt mer om Per Gunnar Gulliksen kan vi kort nevne:

Fra sin bakgrunn i arbeidslivet, og fra idretten, har han lang erfaring med å holde kurs og drive opplæring.
-Jeg stortrives med det, og tror jeg er en som klarer å skape engasjement fra «scenen».
Når det gjelder IT-kunnskaper, så har han over gjennomsnittet kompetanse på en del områder. Dette med bakgrunn i tidligere jobber, blant annet i IT-bransjen i en årrekke og mer enn 30 års erfaring innen salg og markedsføring.
Han har også lang erfaring innen produktutvikling av IT-løsninger og som gründer har han bred økonomisk erfaring, og har opparbeidet seg gode analytiske evner.

Idrett har alltid vært en viktig del av livet for Per Gunnar. De siste 10-12 årene  aktiv i Nordstrand IF. Styremedlem i Håndballstyret, sportslig leder i Håndballen og i de siste 5-6 årene har han  vært håndballdommer, og samtidig bidratt med å hjelpe nye, unge dommere i Nordstrand.
-Dømmingen hjelper meg med å holde meg i god fysisk form. Det blir mye løping når jeg dømmer 4-6 kamper hver uke.

Per Gunnar har vært en aktiv golfer i mer enn 30 år, og er fortsatt særdeles aktiv.
Han startet med golf i 1992, i Grenland Golfklubb, satt i styret i klubben når den nye banen ble bygget i 93/94 og var svært delaktig i at klubben på den tiden ble tildelt  NM både for Junior, Senior og «vanlig» NM.
Han var turneringsleder i alle disse tre NM-ene.

Så etter 4 år som styreleder i Grønmo Golfklubb og leder av Turneringingskomiteen både i Grenland Golfklubb og i Grønmo Golfklubb er han klar for NSG.

Vi ønsker lykke til.

page3image57155504