Jeg har ennå mye ugjort, sa en tydelig rørt og inspirert vinner

Årets KAW-pris ble delt ut av Kåre Arthur Wilhelmsen og styreleder Jon R Krogstad under premieutdeling for NSG Invitetional på Holtsmark fredag.
Utmerkelsen gikk i år til meget populære Inger-Brit Vindegg. Hun takket for utmerkelsen med en fengende tale hvor hovedinnholdet gikk på alt hun gjennom mange år har fått oppleve være en del av gjennom NSG.
NSG gratulerer en meget verdig vinner og som hun selv sa i takketalen – jeg har mye ugjort.

Årets vinner av KAW-prisen Inger-Brit Vindegg sammen med sammen med prisens innstifter Kåre A Wilhelmsen. Foto: NSG/APJ

Juryens begrunnelse
NSG Hederskomité består av; Kåre A. Wilhelmsen, Grethe Kristensen Nysveen, Asbjørn Ramnefjell og Jon R Krogstad som leder av komiteen. Komiteen har vurdert flere kandidater og valget var enstemmig.

Hun begynte å spille golf i 2002 og vant sin første turnering i 2005 og traff der for første gang Bjørn Juvet. Etter seieren ba Bjørn henne om å dra hjem og trene. Hun gjorde som hun ble anbefalt og trener godt to ganger i uken, selv om hun kjører 7 mil hver vei fra sitt hjem i Ustaoset til Hallingdal golfbane. Hennes sønner skjønte også at golf var viktig for henne og en kveld hun kom hjem etter golftrening hadde hennes sønner hatt dugnad og anlagt en plen på 8 kvadratmeter med utslagsmatte utenfor kjøkkenvinduet. Gresset hadde de tatt fra unnarennet i Midtstuebakken. Nå kan alle som besøker henne prøve sine golfferdigheter på hennes egen utslagsmatte og med køller tilgjengelig for gjestene.

Treningen har gitt resultater og frem til i år har hun gjennom sine år representert NSG ved ESLGA, landskamper, Marisa Sqaravatti, Nordisk og også deltatt som lagleder i forbindelse med representasjoner. I oversikten har hun representert NSG i Finland, Sverige, Nederland, Portugal, Spania, Sveits og Tyskland. I tillegg er hun KK for Hallingdal GK og lagleder for klubbens deltagelse i lag NM. Hun har sittet i NSG styret og sitter nå i NSGs valgkomité.

Hun har vært/er leder og styremedlem i Hallingdal GK. Inger-Brit arrangerer også «sine egne» golfturneringer – både «Ustaoset Vel Hyttemesterskap» og «Inger-Brits Invitational»

Alltid positiv tilstedeværelse og – gjerne med litt fargerike klær og hun kjører stor Pick-Up bil, -ikke rart at de fleste NSG spillere vet hvem hun er.

På vegne av Hederskomiteen og NSG takker vi for at du er den person du er og det gode forbildet du er for oss alle NSG-medlemmer. Vi ønsker å se deg mange år fremover i NSG turneringer og alt ser lyst ut i så måte. Inger-Brit leder OoM klasse for ESLGA 65+ Brutto damer kl 1-3 for spill i 2021.

Et samlet NSG gratulerer Inger-Brit med KAW inspirasjonspris 2020.