NFG har to helger med regelkurs i oktober

To helger i oktober arrangerer NGF, i samarbeid med utvalgte klubber, hele seks regionale Nivå 2 regelseminarer i golfreglene 2023.

Hvem bør delta på regelkurs?

Kurset er spesielt beregnet for klubbenes frivillige, tillitsvalgte, trenere, ansatte og andre som ofte er involvert i å løse regelspørsmål eller har aktiviteter i klubben, samt de som vil bli dommere.

NGF gjør nå «kursveien» kort for mange klubber, og med høstens kurstilbud blir terskelen lav for å kunne delta (billig og kortreist).

Holder man til innenfor en grei kjøretur fra høstens utvalgte kurssteder, skal klubbene ha gode unnskyldninger for ikke å delta. Og blir dette tatt godt imot, ønsker NGF å sette opp flere kurs også andre steder i løpet av vinteren.

Høstens utvalgte kurssteder for Nivå 2 regelseminar er:

21.- 22. oktober på Hauger GK

21.- 22. oktober på Sola GK

28.- 29. oktober på Mjøsen GK

28.- 29. oktober på Salten GK

28.- 29. oktober på Meland GK

28.- 29. oktober på Byneset GK

Med årets kursplan ser NGF for seg både å øke regelkompetansen i klubbene, til stor nytte for klubbenes medlemmer, men også muligheten til å rekruttere flere som kan bli golfdommere.

Etter gjennomgått kurs på ovennevnte datoer, tar deltagerne en nettbasert regeltest hjemmefra. Dette for å sikre at deltagerne har fått utbytte og kunnskap fra kurset.

Nivå 2 kurset arrangeres av nasjonale forbund over store deler av verden, og en bestått regeltest gir også et «R&A Level 2 Rules Exam»diplom.

Regelkveld i klubben?

Etter å ha fullført Nivå 2 er man også kvalifisert til å kunne holde regelkvelder i klubben, hvor «Klubbpresentasjonen» er skreddersydd til dette formålet. I tillegg kan man være med å hjelpe til med reglene når klubben arrangerer Narvesen Tour eller andre turneringer.

Påmeldingsfristen til årets Nivå 2 regelseminarer er 9. oktober, og det er først til mølla prinsippet som gjelder.

Les mer om Nivå 2 regelseminar på NGFs hjemmesider, hvor man kan laste ned invitasjonen og melde seg på.

Sjekk gjerne også hva Norsk Golf skriver.

Spørsmål, vennligst ta kontakt!

Tusen takk for at du leste helt hit. Kanskje dette var litt interessant?

PSSST! Last ned regelappen her (helt gratis, uten reklame og på norsk).

Med vennlig hilsen

NORGES GOLFFORBUND

Thore Wilhelmsen

Norges Golfforbund

Maridalsveien 300, 4. etasje

Mob: 90 15 17 56

Tlf: 21 02 91 50

Oppslagsbildet er sakset fra Norskgolg,no og viser at er vanskelig å vite hva man skal gjøre i krevende regelsituasjoner. Her er en forbundsdommer i aksjon under årets NM på Bjaavann.Foto: Benjamin A. Ward / NGF