Finalen i NSG Lagserie ble akkurat den thrilleren slike turneringer skal være

Selv Michael Jackson kunne ikke skapt større spenning enn den som utspant seg på Evje Golfpark lørdag.
Tett og jevn spill i de fleste oppgjør gjorde at regelverket måtte saumfares for å finne ut hvem som skulle være med i dansen.

Etter finalespillets første dag sto jubelen i taket i første rekke hos Nøtterøy i 1. divisjon og Østmarkas damer, som begge tok seg til søndagens finaler.
Gleden er sikkert ikke mindre hos vertene Moss og Rygge 3 og Huseby og Hankø som er klare for den første finalen som spilles i 2. divisjon.
Glede og lettelse er det garantert også blant damene fra Vestfold. Etter å ha tapt semifinalen de siste 2 årene har de i år dominert i seriespillet og er endelig er finaleklare.

Finn Bøifot fra Kristiansund slo hole in one på hull 6 og gratuleres av DL på Evje Golfpark, Aage Erichsen

Finn hullet og vinn.
Redaksjonen smetter også inn en gratulasjon til Finn Bøifot, som sikret seg en flaske «Bolbevann» fra daglig leder på Evje Golfpark, Aage Erichsen. (Bildet)

Nøtterøy henviste de siste 2 års finalist Haga til Lucky Loser.  Turneringsledelsen måtte bla grundig i regelverket for å skille disse to lagene som spilte uavgjort innbyrdes, fikk like mange poeng og matchpoeng.  I semifinalen ble det seier over Skjeberg.

Nes henviste Asker til 2. plass i sin pulje med knapp margin, men måtte gi tapt for Hauger i semifinalen.

I 2. divisjon var det helt jevnt mellom Moss og Rygge 3 og Oppegård 1, og også her måtte flere skilleregler anvendes.  I den andre puljen endte 3 lag på 4 poeng.  Huseby og Hankø ble rangert som vinner, mens Kongsberg 3 fikk andreplassen. Hauger 2 fikk dermed den sure tredjeplassen og ble henvist til Lucky Loser.

I dameklassen vant altså Østmarka foran Vestfold, og disse lagene møtes i finalen over 18 hull søndag.  Det ble uavgjort mellom dem lørdag, så dette blir åpent.
Bronsefinalen spilles mellom Drøbak og Bærum.

Redaksjonen håper all finner såvel rytmen og takten under dagens avsluttende runde og ønsker lykke til. Dette er fortsatt spennende.

Lørdagens tabeller er for øyeblikket under elektronisk bearbeidelse, men vil om kun kort tid legges inn som link her.