Sjelden har uttrykket "å gå ned med flagget til topps" vært mer berettiget...

…og alle var enige om at det hadde vært en fantastisk tur…

Imponerende innsats av de norske gutta i singlematchene. Foto: Ola Bøe

-En strålende dag 2 på Stenton i Nottingham idag, skriver lagkaptein Ola Bøe etter at de spilte så godt som likt med de eminente engelsk spilleren.
-Det norske laget oppfylte delmålet fra igår om å doble poenghøsten. Men ikke bare det; vi var nær ved å vinne singelmatchene med vår 17,5 mot Englands 18,5. For å si det med en av spillerne: vi fikk ikke snudd kjerringa men ihvertfall over på rygg.

-Vertskapet og klubben har vært strålende og en fornøyd gjeng returnerer til Norge i morgen uten vikingskip i bagasjen. Vårt vertskap ser fram til å komme til Norge neste år og vi legger oss i hardtrening for å matche deres knallsterke nærspill da.
Publaget hang også godt med i svingene. Foto: Jack Union

Tidligere:
Her er rapport fra en alltid optimistisk lagkaptein Ola Bøe:

Denne gjengen har litt av en jobb å gjøre i dag. Men ingen ting er umulig. Foto: Jack Union

Etter en regnfull formiddag i Nottingham ga greenkeeper etterhvert grønt lys for å vasse ut på den flotte banen vi fikk prøvespilt i sola i går. Det engelske laget bestående utelukkende av de beste av de beste seniorer fra Brexitland hadde bestemt seg for å gjenvinne det vandrende vikingskipet og klarte langt på vei å «mose» 12 våte men kamplystne nordmenn på første dag.
Vår motivasjon for å minst doble poenghøsten under singelmatchene i morgen er stor. Det burde være mulig i lys av at Norges lag ved rookiene i dag scoret kun 1/2 poeng i doublematchene.
Uansett, stemningen er god, banketten var trivelig og vi skal yte det vi kan i morgen. Gleder oss også til supert vær.

Tidligere:
Kort melding fra lagkaptein Ola Bøe:

– Lagene mot England er på plass på flotte Stanton on the World-banen i Nottingham. En morgenkaffe før innspillsrunden nå i  (foreløpig) strålende vær. Vi er forberedt på litt nedbør under 1 runde i morgen og er lovet godvær på dag 2. Nærmere rapport kommer.

Tidligere:

Topp motivasjon for å beholde Vikingskipet under ledelse av lagkaptein Ola Bøe. Foto: NSG

Kan vi hamle opp med «Sheriffen av Nottingham».
Engelskmennene som var på Tyrifjord i fjor ble nok litt overrasket av det norske lagets spillestyke. Etter stort sett å ha hatt Vikingskiptrofeet i trygg «tørrdokk» på de Britiske øyer måtte de gå fra borde og komme seg hjem uten.
Følgelig er de klare til å røve det tilbake; denne gang på Stanton on the Wolds GC, ved sagnomsuste Nottingham https://www.stantongolfclub.co.uk

Det foresvever redaksjonen at det er et sted i nærheten der vi i vår generasjon nesten er vokst opp, utstyrt med pil og bue, i begeistret og engasjert kamp for mer rettferdig fordelingspolitikk mellom fattige og rike. Kanskje vi burde revitalisere Robin Hood i flere deler av vår verden også…

Ikke vet vi om sheriffen av Nottingham er med på det engelske laget; de fleste med makt og myndighet på «Brexit-øya» har vel sin fulle hyre med å håndtere en viss løsdekkskanon ved navn Boris. Så slik sett blir de nok mye moro å snakke med de engelske spillerne om.

De norske spillerne, under kyndig ledelse av lagkaptein Ola Bøe, har også ladet kanonene og riser til England søndag, der de skal spille inn mandag før turneringen tirsdag (Fourball bestball) og onsdag (singlematcher).

Laget består av:

Brutto
Bror Morten Andresen, Grønmo GK
Per Olav Gretland, Borregaard GK
Jan Erik Nordby, Larvik GK
Erlende Wiik, Drøbak GK
Thorbjørn Andersen, Nøtterøy GK
Ulf Kristiansen, Asker GK
Netto
Roar Foss, Kongsberg GK
Paal T Østberg, Bjaavann GK
Karl-R Strømmen, Grini GK
Ola Bøe, Onsøy GK
Tom Henriksen, Norefjell GK
Oddleif Olsen, Bjaavann GK

Redaksjonen sitter som vanlig med grønn misunnelse tytende ut over tastaturet, men skriver likevel: All mulig lykke til med tur og spill og nyt opplevelsen.