Påmelding åpnet i GolfBox

Turneringene som nå er i GolfBox er de som administreres av Erik Økseter og Lars J Hoel. Uttak og øvrige turneringer er i «kjømda»….

Classic Tour er det nye navnet på Senior Tour, og det er også et par andre «restaureringer» for å appellere til så vel de yngre som «gamle ringrever».
Er du over 7o kan du spille både i klasse 7 og i den hcp-klasse du tilhører og få med deg poeng til OoM-uttakslister for ESGA Masters og Super Senior.

Nå er riktignok ikke uttaksturneringene lagt ut i GolfBox ennå, men du kan sjekke terminlista om du vil legge dem inn i spilleplanen allerede nå.
Legg merke til nykommeren «Rustbanker´n» som er en Mini Tour på fire 9-hullsbaner tidlig i sesongen.

Uttak til EGA følger året og alle uttak til EGA-lag er merket spesielt i terminlista.

Vi minner om at Nordisk Open skal spilles på PGA Sweden 27. – 29. august.

Vi har en klar målsetting om å gjøre oss gjeldene under EGA Lagmesterskap (Europamesterskapet) for damer, og vi skal også ha med damer til landskampen mot Sverige 17. og 18. september.

Ut å sjekke damer
Det vil i år bli stort behov for damespillere med godt grep om såvel det fysiske som det mentale spillet, og vi oppfordrer alle til å få med golfglade klubbvenninner inn i NSG.
Etter noen turneringer oppdager de fleste at det ikke er så skummelt som de trodde og plutselig begynner de å storkose seg med å slå «Gubben».

Les TB 2018
Redaksjonen oppfordrer alle til å unne seg en rolig gjennomgang av Tureneringsbestemmelsene (TB 2018) som du laster ned fra vårt dokumentarkiv.
KLIKK HER
Vi oppfordrer også til få med flere venner og kjente oftere på turneringer.
Jo større glede seniorer har av golf, desto mer ønsker de å spille bedre. Det blir de også friskere av og følgelig vil de fortsette å være gode medlemmer for og i klubbene sine i mange år fremover.

Vi har skrevet det før, men gjør det igjen:

Mange sier at golf tar tid.
Feil.
Golf gir tid.
Sammen.