NSG-damene beholdt i det minste sitt gode humør og golfglede...

Tross splitter nye teamskjorter ble det bare annenplass i Portugal. Foto: Portugøse.

Redaksjonen har i de senere dagene vært travelt opptatt med ulike koronale sysler og mått derfor få tak i kaptein Grethe Kristensen Nysveen for å høre om de hadde kommet seg vel hjem…

Hei Espen,

Vi kom hjem som planlagt fredag ettermiddag, men vi må alle være 14 dager i karantene ☹. Dette er en helt uvirkelig situasjon for oss alle, og vi må alle bidra til at dette går over så raskt som mulig.

Her er en kort rapport fra siste dag i Portugal: Torsdagens singelmatcher ble rått parti og portugiserne vant 7 av 8 matcher. Stillingen i denne 10. landskampen i Portugal til slutt ble Portugal 9,5 – Norge 2,5.
Dette var en fantastisk tur med flotte damer og god stemning. Banen var vakker, men utfordrende, og spillet vårt var nok preget av manglende trening på grønt gress. Uansett tap eller seier, for oss ble dette en flott opplevelse, herlig golf og sosialt samvær med nye og «gamle» venner.
Takk til APSGS ved Paula og Isabel for vennlig mottagelse og til NSG for at vi får organisert dette så bra hvert å

Tidligere:
Fersk rapport fra kaptein Grethe Kristensen Nysveen på Troia i Portugal:
-I   fourballmatchene vant nettolagene en og delte en, mens begge bruttolagene tapte sine matcher knepent. Stillingen er dermed 2,5 – 1,5 til Portugal.

Banen er nå preppet for en proffturnering som starter i dag og greenene er valset etter alle kunstens regler. Men den største utfordringen på banen er de 99 bunkerene som passer godt på innspillene til green. De er dype og med så myk sand at ballen til tider blir helt borte i sanden.
Ny dag i dag! Vi satser alt i våre nye fine landslagsdrakter.

Tidligere:
Her er en forventningsfull gjeng golfglade NSG-damer klare til match mot Portugal

Det er ikke til å stikke under en golftralle at de portugisiske damene har hatt et solid overtak på oss opp gjennom årene, og i år håper vi at de norske damene klarer å få med seg Vikingskip-trofeet hjem til Norge

Damene har i å den nyeste utgaven av Teamskjortene med crispy fine norske farger i nytt design og toveis stretch.
Redaksjonen håper at de kampklare «Amazonene» strekker seg til det ytterste på banen også, slik at de ikke må reise hjem med tom koffert.

Laget, med Grethe Kristensen Nysveen som kaptein, består av:

Brutto
Aina Olsen Bærum
Grethe Kristensen Nysveen Bærum
Hege Kristine Huse Bærum
Maryann Beck Mjøsen GK
Netto
Inger Lise Markhus Miklagard
Gunhild Holsbø Johansen Asker
May Helen Romenstad Mjøsen
Ranveig Solberg Asker GK


Vi ønsker lykke til såvel med spillet som med hyggen.