ESGA Masters utsatt i timevis på grunn av forrykende tordenvær i Portugal.

Tordenvær la en mørk skygge over Masters siste dag i Portugal. Utsettelsene satte sitt preg på spillerne, men for «Supergutta» gikk sola fullstendig ned. Avlyst.

Den som venter på noe godt – venter.

Bruttolaget og nettospillerne kom etter hvert i gang med sine singlerunder, men det ble aldri den helt store susen.
Bruttolaget klarte å klatre enda en plass og ble nr 9 (UK vant med Sverige 3 slag bak.)
Nettolaget forsvarte 8. plassen (Italia slo Spania i spurten og vant med ett knepent poeng.)

Supertrist

3. runden (singlene) for Super Senior ble avlyst som følge av utsettelsen grunnet tordenvær tidligere på dagen. Dermed ble Supergutta sittende «værfast» med den sure 4. plassen, kun ett poeng bak 2. og 3. plass og fattige 5 poeng etter Tyskland som vant.

Her er kaptein Økseter «utilslørte» oppsummering:
-En meget tung og, etter vår mening, uforståelig dag for supersenior laget. Vi var forberedt på det virkelige spillet i single, da vår klasse ble strøket for spill i dag.
Begrenset tid til forklaring nå, men det var torden fra morgenen og all start ble utsatt i 2.5 timer.
På banene ble det gitt en orientering (antageligvis ved 10- tiden) om at det ble spill på kun 9 hull. Her på hotellet kom det også opp oppslag om det for supersenior ca kl 12. Men vi her visste ikke at de andre to klassene spilte kun 9 hull også.
Hull 10 har følgelig stått ledig i hele dag på vår bane.
Kl 13.45 like før vi skulle ta bussen til antatt start ca kl 15 kom det oppslag om at det ble ikke noe spill for superseniorene «due to thunder». 
Vi dro med bussen for å hente bagger, og når vi først var der borte spilte vi 9 hull på vår bane fra hull 10 som stod helt ledig. Var tilbake på hotellet her ca kl 18.
Et par av spillere er relativt langt nede, og vi har virkelig problemer med å skjønne hvorfor ikke vi også  kunne spille 9  hull så lenge backnine på vår bane har stått ledig i hele dag.
Laget går nå ut og tar en rolig middag på en restaurant ved sjøen. Jeg tror vi trenger litt tid for oss selv.

Uansett takker vi alle spillerne for fremragende innsats for de norske farger og vi håper og tror at tross så vel tropevarme som tordenskrall var turen helt knall.
I alle fall når man får den verste skuffelsen litt på avstand.