NSG Invitational innleder NSG Landsfinale på Holtsmark GK

Det ble en fenomenal dag på Holtsmark i stråelende høstvær. Foto: NSG/Asle P.

Det er god tradisjon for å starte NSG Landsfinale med en hyggelig turnering for Klubbkontakter, styre- og komitémedlemmer, leverandører, samarbeidspartnere og alle som bidrar til å gjøre NSG til den ”aktivitetsmotoren” vi er i norsk golf.
Ekstra hyggelig er det når været og sola smiler om kapp med spillerne, som for anledningen leverte scramblespill på toppnivå.

Her er dagens rapport fra dagens Invitational på Holtsmark GK fra vår eminente og uoppslitelige TK-leder Asle P Johansen:
-Som en innledning til helgens finale på Sissener Classic Tour ble NSG Invitational spilt på Holtsmark GK i dag. Hvilken magisk opplevelse de over 40 deltagere fikk på kanskje årets fineste dag. Med 24 grader, vindstille og skyfri himmel 18 september er det ikke alle som får gleden av å spille en av Norges beste baner. Per, Mikkel og ikke minst greenkeeper Mads kunne ikke ha lagt forholdene bedre til rette for NSGs turneringskoordinatorer, styre , sponsorer og alle inviterte enn hva de presenterte i dag. Takk til alle på Holtsmark!
Det ble spilt Texas Scramble med tre på hvert lag og alle følte at de hadde gjort en bra score, men laget vinnerlaget til slutt ble Helge Olav Wangen, Jon Arne Stensnes og Dagfinn Tandberg. Det skilte kun 10 slag mellom vinnerlaget og siste plass som ble…………..

200918 Inger-Brit Vindegg

Årets vinner av KAW-prisen Inger-Brit Vindegg sammen med sammen med prisens innstifter Kåre A Wilhelmsen. Foto: NSG/Sissel.

Inger-Brit fikk KAW-prisen
Årets KAW-pris ble delt ut av Kåre Arthur Wilhelmsen og utmerkelsen gikk i år til meget populære Inger-Brit Vindegg. Hun takket for utmerkelsen med en fengende tale hvor hovedinnholdet gikk på alt hun gjennom mange år har fått oppleve være en del av gjennom NSG.
NSG gratulerer en meget verdig vinner og som hun selv sa i takketalen – jeg har mye ugjort.
Les juryens begrunnelse. KLIKK HER

 Lørdag starter finalen i Senior Classic Tour som spilles over to dager og på en slik bane og med de forventede værutsikter vil dette for alle bli en minnerik opplevelse.

I tillegg til trofe, heder og ære får også klassevinnerne reisegavekort til NSGs store massemønstring på Mar Menor. I 2021 er turen planlagt til høsten, da vi ikke tar sjansen på en vår tur under de rådende omstendigheter og fortsatt usikre reiseråd. Premien er en gave fra Premium reiser v/Tom Arne Tollefsen.

«Stinn brakke» i teltet da Lasse Delebekk bidro til å ta stemningen opp enda noen hakk etter en strålende dag. Foto: NSG/Asle P.

Resultat NSG Invitational 2020:
Vinnere: John Arne Steensnæs / Dagfinn Tandberg / Helge Olav Wangen, -21 (51 netto)

Annen plass:  Caj Jörgen Stefan Holm / Leiv Terje Sangolt / Peter Wendelboe, -20 (52 netto)

Tredje plass: Harald Grande / Bjørn Juvet / Erik Brynildsen, -20 (52 netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox

Der finner du også startlister og kan følge utviklingen i NSG Landsfinale ”direkte” lørdag og søndag.
Vi ønsker lykke til.