Et høydepunkt i årets sesong for veldig mange

Det var ikke måte på lovord fra lag og spillere etter søndagens avslutning av Lagseriefinalen.  Dette er åpenbart et høydepunkt for mange, og et arrangement de gjerne vil kvalifisere seg til.  Her er det plass til alle handicapkategorier av begge kjønn, og alle har mulighet til å vinne. Vi har strekt antallet deltakende lag i år da det har vært en voldsom interesse for å være med denne gangen. Samtidig synes vi det er ett poeng å samle alle på samme bane i stedet for å dele det på 2 baner.
Vi retter også en stor takk til arbeidslaget som sto for gjennomføring av årets lagserie og den fenomenale finalen. Fra venstre Lars Johan Hoel, Helge Wangen, Edgar Bergh og Jan Henning Skaar.

Jevne kamper
Innledende runder på lørdag viste seg gi mange jevne kamper.  Slik ble det også i finalene søndag.  Skjeberg vant Miks A fordi de hadde vunnet 16 hull mot Kongsbergs 15.  Finalen i Damer B ble enda jevnere.  Moss og Rygge gjorde rent bord på første halvrunde, mens Ullensaker svarte med tilsvarende på siste.  Ved opptelling av totalt vunnet hull var det også likt; dermed ville siste 9 avgjøre.  Denne vant Ullensaker ganske klart.

Resultatene fra alle finalene vitnet om spennende kamper hvor marginer avgjorde.  Det tror vi kan tilskrives endringen til puljer foran årets lagseriesesong, hvor lagene melder seg på i den pulja de føler seg «hjemme».  Det var ikke mye slagdifferanse i de enkelte kampene denne helga.  Flere var inne på at dette gjorde Lagserien enda mer interessant å være med i.

Puljevinnere: 

Miks A
Mix A klasse: Vinnerlag Skjeberg GK, fra venstre: Thomas Korneliussen, Stein Ingar Andresen, Rune Henriksen og Jan Øyvind Johansen. Cato Lauritzen var ikke til stede. Foto: Solveig Moen.

Miks B:
Mix B klasse: Vinnerlag Kongsberg GK, fra venstre: Lars Flatin, Jan Th Bommen, Tom Martin Nilsen Knut Ivar Knutsen. Torbjørn Ruud var ikke til stede. Foto: Solveig Moen

Miks C:
Mix C klasse: Vinnerlag Losby GK, fra venstre: Geir Inge Bjarmann, Nora Ness, Finn Bogegård Jon Reutz. John Søndergaard og Trygve Torgersen var ikke til stede. Foto: Solveig Moen

Damer A:
Damer A klasse: Vinnerlag Kjekstad GK, fra venstre: Connie Christiansen, Jannicke Lillelien, Edith Grande (lagleder), Beate Pedersen, Elisabeth Irgens Jensen, Gitte Rusbjerg. Foto: Solveig Moen

Damer B:
Damer B klasse: Vinnerlag Ullensaker GK, fra venstre: Ingun Aulom, Torild Gustavsen, Nina Merethe Braathen, Solveig Gustavsen. Ikke til stede da bildet ble tatt: Yvonne, Berg. Foto Solveig Moen.

Alle finaleresultatene finner du KLIKK HER 

Lucky Loser
I de puljene hvor det deltok flere enn 4 lag ble det spilt Lucky Loser i atskilte puljer; Miks B og Miks C.   Nøtterøy GK 1 vant pulje B, mens Ski GK stakk av gårde med seieren i Pulje C.  Alle resultatene fra Lucky Loser kan du finne i GolfBox eller ved å klikke HER

HIO Vestfold Knut Ivar Knutsen, Kongsberg

Hole in one
Vi kan ikke unnlate å nevne Knut Ivar Knutsen som vartet opp med helgas eneste hole in one.  For det ble han både premiert og behørig hyllet under premieutdelingen.

Takk til mange
Det er grunn til å rett en stor takk til mange etter helga arrangement.  Ikke minst gjelder det det spillerne som skapte humør rundt seg.  Takk også til Hauger som absolutt hører hjemme i Miks A sporty stilte opp i Miks B for å hindre at «feltet ble sprengt».  For dette mottok de både en påskjønnelsen «Årets Sportspris» og lagenes applaus.

Vi vil også takke Vestfold GK.  Ikke bare for en fin bane, gode fasiliteter og goldt vær, men også for den tilretteleggingen NSG fikk i forbindelse med arrangementet.  Klubben stilte også med marshall lørdag og søndag; Jan Henning Skaar lørdag og Solveig Moen søndag.  Disse bidro til å holde farten oppe i et rekordstort startfelt slik at vi kunne avslutte noenlunde på tid.