Norges beste golfbane under prisutdelingen på årets «World Golf Awards» i Spania!

World Golf Awards har for 4dje året på rad kåret golfbanen i Kongsvinger som Norges beste i 2017!

Fra utdelingen 25. november 2017. Styreleder Nils G. Venberget og Claus Mæland representerte klubben ved utdelingen.

I konkurranse med 8 andre, forhåndsnominerte norske baner, har flertallet av de som har stemt, valgt banen i Kongsvinger som Norges beste!  Beviset på dette ble overlevert til styreleder Nils Gunnar Venberget ved en stor bankett på La Manga Club i Spania den 25. November. Prisutdelingen er en del av World Travel Awards, som  regnes som „Oscar-utdelingene“ i reiselivsbransjen.
Se mer om utdelingen her:

Se også video ved å klikke her.

Med denne prisen har Kongsvingers GK gjennom de fire siste år blitt kåret til Norges beste bane hele 6 ganger. Av Golf World i 2013 og 2015, og World Golf Awards i 2014, 2015, 2016 og 2017. I tillegg ble de rangert som nr 24 i Golf Digest rangering av de 100 beste banene i Norden i fjor høst.

En stor anerkjennelse av  arbeidet vi legger ned
-Dette er en stor bonus for klubben, og ikke minst en anerkjennelse til vårt dyktige banemannskap med banesjef Johnny Svensson i spissen, og vår trofaste dugnadsgjeng, sier en stolt daglig leder i klubben, Daniel Larsson.
-For en liten klubb som oss betyr det svært mye at våre gjestespillere og medlemmer setter pris på anlegget vårt, og har stemt på oss også denne gangen,  avslutter Larsson.

Bilde: Fra utdelingen 25. november 2017. Styreleder Nils G. Venberget og Claus Mæland representerte klubben ved utdelingen.

Opplysninger om golfbanen, flerbruksområdet og medlemsskap finnes på klubbens hjemmeside.