Den største seieren i årets NSG Lagmesterskap er å spille "for" hverandre.

Sørg for at du bidrar til å unngå oppblomstring av uønsket virus. Foto: NSG.

Så er NSG Lagmesterskap i gang. 724 spillere fordelt på 165 lag på 8 baner, skal kjempe i to dager i tre divisjoner og underliggende avdelinger om heder, ære, opprykk og lagseire.
Ved slike anledninger er det nærliggende å tenke at vi må «spille hverandre gode». I år blir oppgaven heller å passe nøye på at vi ikke spiller hverandre dårlige.
Selv om golf er kanskje den mest «Korona-vennlige» idrettsaktivitet som finnes, må vi  alltid ha de overordnede smittevernreglene med oss i alle sammenhenger.

Ta med sprit.
Selv om vi aldri oppfordrer noen til å ta med «Birdie-dram» i turneringssammenheng, vil vi i år sterkt anbefale at du tar med håndsprit. Det er ikke alltid såpe tilgjengelig, selv om du skulle havne i et vann. Spøk til side; glem aldri god håndhygiene, hold avstand og bruk armkroken om du må hoste.

Det er en enorm oppgave å legge tilrette og gjennomføre et slikt mesterskap der ikke minst et tett og godt samarbeid med klubbene bidrar til at vi kan skape så mye golfglede for så mange samtidig.
Årets mesterskap er et stort ansvar for hver enkelt av oss. Vi må på ingen måte sluntre unna de overordnede smittevernreglene, men passe på hverandre gjennom selv å å være så påpasselige som mulig.

Kle deg fornuftig, sørg for nok drikke og næring, hold føttene varme og hodet kaldt, så blir dette en unik golfopplevelse.
Selvfølgelig skal du spille for laget og klubben, men kanskje enda viktigere i år er at vi alle også viser at vi «Spiller for livet».

Årets baner:

Larvik GK 1.div.
Kongsvingers GK 2.div. Avd. A
Norsjø GK 2.div. Avd. B
Vestfold GK 3.div. Øst  Avd. A
Hakadal GK 3.div. Øst  Avd. B
Mjøsen GK 3.div. Øst. Avd. C
Bjørnefjorden GK 3.div. Vest
Molde GK 3.div. Nord

Vi ønsker alle all mulig lykke til.