Vil du se regnbuen, må du være villig til å tåle regnet

I dag er nok himmelen grå også bak skyene, men om du vil se regnbuen må du tåle regnet.

I dag starter den største massemønstringen i norsk golf; NSG Lagmesterskap.

730 spillere fordelt på 168 lag skal på 8 baner, fra Bjaavann i sør til Stiklestad i nord, kjempe i to dager i tre divisjoner og underliggende avdelinger om heder, ære, opprykk og lagseire.

Det er en enorm oppgave å legge tilrette og gjennomføre et slikt mesterskap der ikke minst et tett og godt samarbeid med klubbene bidrar til at vi kan skape så mye golfglede for så mange samtidig.
Dette er for «stort» og verdifullt for golfspillet til av vi bare kan la det «skylles» bort, selv av til dels kraftig regn.

Kle deg godt, hold føttene varme og hodet kaldt, så blir dette en unik golfopplevelse. Om ikke for livet, så i alle fal for laget og klubbfølelsen.

Lykke til på alle baner:

Drammen GK 1.div.
Hakadal GK 2.div. Avd. A
Skjeberg GK 2.div. Avd. B
Stiklestad GK 3. div. nord
Bjaavann GK 3. div. østl.  Avd. A
Asker GK 3. div. østl.  Avd. B
Atlungstad GK 3.div. Østl. Avd. C
Sandnes GK 3.div. vest

Tidligere:

Som en aldri så liten refleksjon tar vi med dette ordtaket av ukjent opprinnelse: Bekymringer er som babyer; Jo mer man duller med dem, desto bedre trives de.

Basert på de bebudede værforhold, spesielt lørdag, har det sildret inn «bekymringsmeldinger» om gjennomføring av NSG Lagmesterskap .

Redaksjonen har lagt utfordringen frem for leder av Turneringskomiteen i NSG, Asle P Johansen, som «beroligende» skriver:
-Jeg er enig i værprognosene ikke er de beste, men skal vi arrangere etter værutsiktene gitt på YR i forkant kan det by på overraskelser.

Det er dagens vær og situasjon som blir bestemmende og det er den enkelte turneringsarrangør (klubben) som må ta avgjørelsen.

Pr. i dag går arrangementene som planlagt og det må være opp til hver enkelt klubb å vurdere en eventuell utsettelse av start og informere spillerne om dette. Dersom det mot formodning kun blir spilt en dag er resultatene fra denne runden avgjørende for premieutdeling og kvalifisering for opp/nedrykk.

 I håp om en solrik turneringshelg.

Asle P.

Redaksjonens anbefaling er å være forberedt på det verste og glede seg over hvor heldig man er som i det hele tatt kan være ute og gå, slå og ha det kjekt med likesinnede.

Det er betydelig bedre enn å sitte inne og irritere seg over hvor dårlig vær det er ute.
Skinner ikke solen er det alltid mulig å ha solskinn i hjertet.
(Skulle det bli for ille minner vi om Einar Rose sin trøst i at det også finnes «Solskinn på flakong»)

Vi ønsker alle all mulig lykke til.