Siste: Finaleresultatene i sin helhet

Siste: Her er alle resultater fra finalen:

Lagseriefinalene 2023

En lang innholdsrik, tørr og våt sesong er gjennomført og på finaledagene på Nes ble det litt av et oppgjør. Her er bilder og rapport fra lagserie-sjefen Olav Nysæter og hans «Wingman» Mads Furulund:

-Det har vært en forrykende finaleturnering med mye god golf på en svært bra preparert bane. Da vi også fikk 2 utmerkede dager med fint vær måtte dette bli vellykket. De fleste puljene spilte 3 x 9 hull på lørdag, mens MIX B måtte ut i en 4. 9-hullsmatch i semifinalen. For noen ble det derfor en tidlig kveld etter 36 hulls matchplay på en dag.

Søndag var det ventet noe regn, men heldigvis uteble det og alle deltok med stor entusiasme i finalematchene over 1 x 18 hull.

All honnør til spillerne.
Klubben roste spillerne ved start søndag for eksemplarisk håndtering av banen deres ved at det nesten ikke fantes nedslagsmerker på greenene og at det meste av divoter var lagt tilbake på plass.

Resultatene ble:

Damer A

 1. Vestfold GK (Vibeke Skjåvik, Nina Henriksen, Solveig Moen og Reidun Aas Johansen)
 2. Haga GK
 3. Drøbak GK

Damer B

 1. Kongsberg GK (Ingunn Kolberg, Hilde Muggerud, Brit Kitson og Eva Brurberg)
 2. Østmarka GK
 3. Ullensaker GK

Mixed A

 1. Hauger GK 1 (Sigurd Thinn, Henning Guldhaugen, Erik Isaksen, Petter Stabell og Glenn Furulund)
 2. Skjeberg GK
 3. Ski GK

Mixed B

 1. Sotra GK (Frank Helge Rå, Rune Hovland, Knut Ivar Hesjedal og Øyvind Bru)
 2. Tjøme GK
 3. Krokhol GK

I Lucky Loser lagkonkurransen deltok 10 lag og vant gjorde Ullensaker GK.

Takk til NES GK for et utmerket arrangement og en knallfin bane. Glemmer heller ikke myggen som koste seg blant golferne spesielt lørdag ettermiddag.

X-tra

Vi tar også med en leserinnlegg fra Erik Isaksen, Hauger GK:

-Tusen takk for 2 flotte dager på en super bane! På lørdag klarte Hauger 1 med en nydelig birdie på siste hull, etter 27 spilte hull mot 3 forskjellige motstandere, å komme oss til finalen. Det ble en jevn match i fourballen, men bestballen med Petter Stabell og Erik Isaksen snørte inn sekken på hull 13 med brutto birdie fra Petter og avgjorde matchen 3 og 2 på hull 16 med en netto birdie av Erik.  I singelmatchene ble det jevnt nesten inn, men både Henning Guldhaugen og Sigurd Thinn vant sine matcher mot spillerne fra Skjeberg, Stor takk til alle som har bidratt med en meget hyggelig konkurranse, fra første match tidlig i sommer til premieutdelingen av primus motor Olav Nysæter. Banen fremstod fra sin beste side, med flotte greener og lav ruff. Det eneste jeg har å påpeke er at man må sørge for at damene spiller kort nok – det fortjener de meget hyggelige golfdamene!