Klart for den store finalen på Kongvingers

Skjebergs vinnerlag i 2018 samlet rundt «Lagseriegeneral» Edgar Bergh. Foto: LJ Hoel

I dag og morgen arrangeres Lagseriefinalen med 24 lag.  Det er sluttspillet etter årets seriesesong i Lagserien hvor 131 lag deltok.  Vertskap er Kongsvingers GK.

12 lag stiller i 1. divisjon miks.  I fjor vant Skjeberg etter å ha slått Asker i finalen.  Nøtterøy ble nummer 3 etter å ha slått Ullensaker. Alle medaljevinnerne stiller også i år, Nøtterøy har med 2 lag i 1. divisjon denne gangen.

Helt nykommere i år er Voss og Sunnmøre som tar den lange turen inn i de dype skoger.  Det er derfor god grunn til å heie spesielt på dem.

I 2. divisjon miks stiller 8 lag.  Alle er naturlig nok nye lag siden de som stilte i fjor, i år har spilt i 1. divisjon.  Blant lagene finner vi Skjeberg, Nøtterøy, Kongsvingers, Losby og Mjøsen som også har lag med i 1.divisjonssluttspillet.  Helt nykommere er Re og Sorknes.

Av 4 lag i dameserien stiller medaljegrossist Drøbak som fikk sølv i fjor. Kongsberg var også med i fjor, men måtte ta til takke med fjerdeplassen består av 12 lag.  Fjorårsvinner Vestfold klarte ikke å kvalifisere seg denne og blir avløst av rival Nøtterøy.  Miklagard er det fjerde laget.

I dag spiller hvert lag 3 innledende kamper over 9 hull.  De 4 beste lagene i hver av klassene spiller søndag finale og bronsefinale over 18 hull.  De øvrige går til Lucky Loser.

Her finner du fullstendig kampprogram for lørdag

Tidligere:
I følge «Lagseriegeneral» Edgar Bergh og han «våpendragere» Roy og Lars, er det nå duket for en spennende helg på Kongsvingers GK. I velkomstbrebvet som du kan laste ned litt lenger ned på siden innleder han:
-NSG har gleden av å ønske velkommen til årets Lagseriefinale NSG Lagserie Match 2019 på Kongsvingers Golfbane lørdag 31. august og søndag 1. september. Da mange av avdelingsvinnerne i 1. divisjon av ulike grunner ikke kan komme, består Lagseriefinalen i 1. divisjon i år som i fjor av 12 lag. Fra 2. divisjon og fra Dameserien deltar henholdsvis 8 og 4 lag som i fjor.

En lang og for mange tidvis krevende sesong, skal krones med det spennende finalespillet, som består av innledende 9-hulls matcher lørdag, før selve finalespillet søndag.

All nødvendig informasjon er sendt til de respektive lagledere/klubbkontakter, men om du vil vite litt mer kan du laste ned filene her:

Velkommern til Lagseriefinalen 31 08 – 01 09 2019
Mal starttider lørdag Lagseriefinalen Kongsvinger 2019

Overnattingsmuligheter Kongsvinger 31 aug – 1 sept 2019
Tilbud restaurant og proshop