Full aktivitet i sør, nord øst og vest...

Landsdelsfinalene er en ekstra mulighet for å kvalifisere til NSG Landsfinale.
Her tas spillere (NSG-medlemmer), som fyller kravene til antall turneringer fra nettolisten (for alle klasser), og fordelingen av plasser i Landsfinalen er definert i NSG Turneringsbestemmelser.

Fra Landsdelsfinale Vest har NSGs regionale tirneringskoordinator laget en fyldig artikkel KLIKK HER

Fra landsdelsfinalene i sør (Bjaavann) har Gunnar Ellingsen sendt følgende:

Landsdelsmesterskapet avd Sør ble arrangrt på Bjaavann GK lør 9.sept.
Spillerne fra Bjaavann GK tok godt for seg av premiene:
Landsdelsmestere ble

Brutto: Gordon John Murray, Bjaavann GK, (Par)

Netto: Paal Østberg, Bjaavann GK, (-6)

Vi gratulerer!

Landsdelsfinalen er også en mulighet for spillere til å kvalfisere seg til Landsfinalen. Med 38 deltakere gis 3 spillere anledning til å kvalisere seg til Landsfinalen. De taes ut fra Nettolisten i landsdelsfinalen og må ha registrert nok turneringer i Order of Merit (se turneringsbestemmesene)

De tre beste fra Nettolisten på Bjaavann GK var

Paal Østberg, Bjaavann GK, -6

Turid Røksland, Mandal GK, -4

Bjørn Martin Kvesetmoen, Arendal og Om. GK, -3

En stor takk til Bjaavann GK og Lasse Eidskrem, som stod for et fint arrangemt

Fra nord (Stjørdal) rapporterer Bjørn Karlsen:
-Det ble på tross av varierende vær en flott dag på Stjørdal. Over 40 deltakere hvor flere hadde ambisjon om å kvalifisere seg for landsfinale. Varierende resultater, men noen spilte svært godt. Best brutto ble Christian Floer med 72 slag og vant klasse 1. Kevan Bird vant klasse 2 med et bruttoresultat på 75 slag og vant da i tillegg nettokonkurransen. Jørn Adde og Geir Hjertø ble hhv nummer 3 og 4 på samme liste.

Dessverre ingen bilder.

Fra øst (Kongsberg) har redaksjonen snakket med Asle P Johansen, som mer eller mindre besvimte i godstolen da han kom hjem lagt utpå kvelden etter en krevende dag med tåke på Kongsberg. Dermed var det med nød og neppe nalle kom i mål før sengetid… (smiler)
Bruttovinner: Kristin Julie Klæboe Larse,

Nettovinner: Torry Kristiansen.

Alle resultatlistene i GolfBox. KLIKK HER

Hvem kommer til NSG Landsfinale.
Det er alltid spennende å se om det er spillere som klarer mesterstykket å «bykse» inn i NSG Landsfinale gjennom godt spill i en landsdelsfinale. Følgelig er resultatene fra landsdelsfinalenenesten som en «gullbillett» å regne. (Skjønt det er neppe noen sjokoladefabrikk eiet av Willy Wonka på Kongsvinger).
Kun tirsdagens turnering på Stiklestad  gjenstår av årets sesong før det er klart hvilke spillere, som kommer med i NSG Landsfinale på Kongsvingers 23. og 24. september.