Ikke lett å sanke poeng når det går slag i slag...

Redaksjonen hadde fornøyelsen av å slippe seg løs fra Maccen tirsdag, og det ble en riktig så hyggelig runde. Men det var ikke scoren sin skyld. La oss heller si det slik at vi fikk mye for pengene. Det var det garantert mange andre som gjorde også.

Solide brødre i skinn og sinn; Lasse Andreas og Klaus Olav

Tyrifjord er helt klart en bane som setter deg på prøve, og når du kommer inn lurer du på berettigelsen av ditt eget handicap.
Men også der var det spillere som imponerte både seg selv og andre. Noe vi lar brødrene Lasse Delebekk og Klaus Olav Strand Larsen (bildet) være et billedlig eksempel på.
Men kaffen var forhåpentligvis av merket Ali, da det så ut til at det meste av ”gruffen” var kurert på terrassen etter turneringen. Eller var det de knallgode vaflene sin fortjeneste?Takk for en feiende flott dag.

 

Klassevinnere:
kl 2, Per Åsmund Ljåstad, Tyrifjord GK, 84
kl 3, Kjell Weiby Yssenmoen, Haga GK, 83
kl 4, Klaus Olav Strand Larsen, Kristiansund & Omegn GK, 74 (netto)
Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Stor takk til Tyrifjord for en fin turnering på en storartet bane.Redaksjonen ønsker alle lykke til videre i sesongen og minner om Romerriksslaget og Taigatur.
OBS
”Knallers i Hallingdal og Vallers” er dessverre avlyst som sammenlagt-turnering. Det blir imidlertid turnering fredag 21. På Valdres – shotgun kl 11:00.
Det er bare å melde deg på i GolfBox.