Få men flinke spillere på Sandefjord-bane i god stand

Om 17.mai forberedelsene allerede er i full gang eller om det var vår karismatiske prinsesses bebudede korsferd med en sjaman, som lammer folket, vites ikke. Uansett var det påfallende få som hadde funnet veien til Sandefjord GK tirsdag. Er folket i sjokk?

Redaksjonen beklager at du ikke kan se fjorden på bildet fra Sandefjord, som er fra i fjor.

Men de som tok fri fra skjortevask og flaggstryking, og lot «Englevaktens» forvirrede kjærlighetsliv – med alt fra hesteviskere, via «Mossekråker» til åndemanere – seile sin egen sjø, fikk i alle fall en helt «utenomjordisk» jubeldag.

Her er rapport fra vår utmerkede Turneringskoordinator Erik Økseter, som i tillegg til å holde orden på det hele, like godt gikk hen og vant sin klasse:

-Det var alt for få deltagere – kun 26 – på en til dels meget bra bane. Noen fairway-skader enkelte steder var ikke til hinder for greit spill med ballplassering en køllelenge på kortklipt. Greenene var meget bra og innbydende, og ballen gikk stort sett dit den skulle – i hullet.
Meget ryddig og presist arrangement som daglig leder Vanja styrte med en vennlig og imøtekommende hånd.
Honnør til dagens klart beste spiller, Karl Eidevik i klasse 1, som spilte 3 over banens par brutto.

Vi må satse på å komme tilbake med dobbelt så mange deltakere når Sandefjord GK spilles en gang til denne sesongen lørdag 3. august.

Klassevinnere Sandefjord
Kl 1, (Hcp opp til 6,9) Karl Eidevik, Sandefjord GK, 74
Kl 2, (Hcp opp til 10,9) Yngvar Rydland, Nøtterøy GK, 85
Kl 3, (Hcp opp til 14,9) Tommy Borgersen, Kjekstad GK 84
Kl 4, (Hcp opp til 19,9) Erik Økseter, Asker GK, 71 (netto)
Kl 5, (Hcp over 20), Roar Halvorsen, Eiker GK, 78 (netto)
70 Tour, (70+, uansett Hcp), Tor Klemetsen, Hof GK, 78 (netto)

Øvrige resultater KLIKK HER

Vi minner om øvrige turneringer på Sissener Classic Tour i mai for alle som jakter på en plass på representasjonslagene som skal spille Europamesterskap (ESGA (herrer), Marisa Sgaravatti/ESLGA ladies masters 65+ (damer) og ESLGA Masters og Super Masters (herrer).
Turneringene som gir poeng for uttak til disse er merket «Uttak» i terminlista.
Uttak gjøres 31. mai med grunnlag i OoM-lister. (5 tellende runder)

Uttak til EGA-lagene er merket i «EGA» i egen kolonne på terminlista.Uttak til EGA lagene (damer og herrer) gjøres 12. august. (5 tellende runder)

Alle turneringer teller for uttak.
Alle resultater på Sissener Classic Tour gir poeng til landskamper og NSG Landsfinale.
Sissener Classic Tour teller som grunnlag for uttak av spillere til våre landskamper mot henholdsvis England (herrer), Nederland (Damer), Sverige (damer og herrer) og Danmark (damer og herrer)
Uttaket gjøres pr 1. august fra OoM-listene merket «Landskamputtak» med grunnlag i de 7 beste resultatene.
Turneringene på Sissener Classic Tour er dessuten kvalifisering til NSG Landsfinale på Vestfold GK 22. og 23. september.
Her må deltagere i klasse 1-3 ha spilt minst 7 registrerte turneringer for å delta. Deltagere i klasse 4, 5 og 70 TOUR må ha spilt minst 5 registrerte turneringer.

Mer om landsfinale og uttak bør du lese i Turneringsbestemmelsene (TB 2019) som du laster ned fra vår «Dokumentarkiv» KLIKK HER