Damene fra Oslo GK og Losbys herrer vant 1. div på Nøtterøy

Som antydet ble det vesentlige endringer på resultatlistene da singelspillet var unnagjort. Noen hoppet opp, andre ned og for mange hoppet ballen akkurat dit den selv ville…

Jannicke Nielsen Bakken, Bøbban Paus og Anne-Marie Giørtz rundt Anne Line Bakkevig (kaptein) som hever trofeet.

 

OGK-damene spratt opp.
Nok en gang «malte» jentene fra Oslo GK konkurrentene i stykker og vant til slutt med 10 slag over Vestfold, som hadde Bærum kun et slag bak seg. (Visstnok en «koppsnurr», sur sådan.) Oslo-laget besto av Bøbban Paus, Jannicke Nielsen Bakken, Anne-Marie Giørtz og Anne Line Bakkevig (kaptein)

 

Tom Selmer hoppet ikke høyest sammen med Per Andresen, Stig Rune Jacobsen og Geir Spanli over seieren. Men glad var han.

 

 

Hoppla, vi lever.
I herreklassen toget «Godstoget fra Losby» frem under «Lokfører» Selmers kyndige ledelse, der han sørget for å holde dampen opp for sine lagkamerater Per Andresen, Stig Rune Jacobsen og ikke minst Geir Spanli. Dermed slo de Miklagard-istene med tre slag og Nøtterøy med seks.

 

Bak hoppende glade vinnere og stolte pokal-løftere i 1. div kommer det 600 andre spillere både på Nøtterøy og de seks andre banene NSG Lagmesterskap ble spilt på denne helgen.

Laget fra Gamle Fredrikstad GK vant på Skjeberg og rykker opp. Her sammen med lag 2 og 3, samt beste spiller søndag; Knut Bøhle. Gratulerer.

På Stjørdal var det garantert mykje lys og mykje varme, og mellom bakkar og berg på Nordvegen spilte nok «Vestlandsfanden» både den ene og den andre et puss. Ellers meldes det om en passe blanding jubel og frustrasjon fra såvel Skjeberg, Kongsberg, Tyrifjord og Vestfold. Men ingen kan klage over baner og innsats fra arrangørene. Dette har vært en knall helg for golf i Norge. Tusen takk alle sammen.

«Pølsepatriotene» Peter og Asle P har all grunn til å være fornøyde med arrangementet.

 

En ekstra liten hilsen til  Peter på Nøtterøy for at du tok deg fri fra Pappapermisjonen og stilte på hull fire med grill og gratis pølse med lompe til alle.
Utrolig hvor «lite» som skal til for å skape «fest».
Skjønt vi er jo seniorer.

 

Resultater kan du følge med på i GolfBox på denne linken

Vi kommer om ikke så lenge ut med hvilke lag som rykker opp og ned og legger her ved et bilde av pokaler og plaketter som inspirasjon til lagbygging og neste års Lagmesterskap.

Vi benytter også anledningen til å minne om NSG Lagtur til Malaga 12- – 19. november