Sommerschlageren Mjøsvikua startet på Atlungstad

Bjørn Karlsen får æren av å posere på «signaturbildet» fra Atlungstad: Foto: M Bakken

Da er Mjøsvikua igang og vi «setter umiddelbart over» til vår eminente turneringskoordinator Erik Økseter som følger Mjøsvikua minutt for minutt:

-Hele 132 ivrige spillere stilte til start på Atlungstad GK i dag. Antageligvis en god del flere spillere enn under NM sist helg, men TV dekningen var heller mangelfull…

Litt spennende vær og mørke skyer med regnskurer gikk rundt oss på alle kanter stor sett hele tiden. Men – som så ofte før – vi fikk bare noen lette dråper i noen få minutter. Og faktisk ganske mye sol innimellom.
Banen var i kjempeform, og puttene hadde en tendens til å bli litt lange på de første hullene. Visstnok 11 på Stimpen.
Etter innkomst var det masse «bruttovinnere» i klasse 1 og 2 – til sammen 5 spillere hadde 79 slag brutto. Men ingen var oppmerksom på en ny slugger fra flatbygdene vest for Mjøsa, Håvar Hveem, som gikk godt under radaren og vant klasse 4 på -8 netto, og det ble sannelig 78 slag brutto! Erlend Wiik fulgte godt opp i samme klasse og gikk inn på 79 brutto – så her var det spill av høy klasse.
Igjen en vel gjennomført turnering ved Mjøsas bredd – vi takker alle som bidro under kyndig ledelse av turneringsleder Bjørn.

Klassevinnere Atlungstad:
kl 1, Per Olav Gretland, Borregaard GK, 79
kl 2, Erlend Wiik, Drøbak GK, 79
kl 3, Pål Gjersen, Mjøsen GK, 84
kl 4, Håvard Hveem, Gjøvik & Toten GK, 64
kl 5, Sven Stramrud, Skei GK, 69 (netto)
Kl 6, Karin Alfei Dahl, Atlungstad GK, 69 (netto)
Kl 7, John Berg, Mjøsen GK, 70 (netto)

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Atlungstad, og deres fenomenale korps av innsatspersoner for en herlig og «dynamisk» naturopplevelse.

Redaksjonen ønsker
alle lykke til videre på Mjøsvikua som fortsetter ut uka på Skei, Gjøvik & Toten og Mjøsen.
Alle resultater, sommerens turneringer på Sissener Classic Tour og minitourer KLIKK HER for oversikt og påmelding.