Heldigvis "helbom" for yr.no

Så er Mini Tour Oslo ferdig for denne gang og her er oppsummeringen fra vår allestedstilstedeværende TK-leder Asle P Johansen:

-Mange vurderte nok å trekke seg fra Hakadal når Yr.no presenterte sine værutsikter tirsdag morgen. Noe bedre i løpet av dagen, men igjen helbom – heldigvis. Mange sikret seg fra start med regnbukse, men shorts var den rette påkledning . Til dels sterk vind kunne ikke forhindre Tom Selmer å spille utmerket golf. To under banens par lar seg høre og med imponerende seks under på de to tellende i sammendraget ble han en suveren vinner av beste brutto.

Nettoklassen ble desto mer spennende da hele syv spillere hadde -4 eller bedre. Geir Bjørnstad fra Asker GK og Stein Rasch fra Ski GK endte begge på -7, men vinner ble Stein på lavere spillehcp.

Vi gratulerer premievinnerne og takker alle fra de arrangerende klubbene for topp service og utmerkede arrangementer. Det er gledelig for NSG og konstatere at klubbene legger ned meget stor innsats i forkant av arrangementene for at vi skal få de beste forhold. Stor takk til alle klubbene.

Resultater KLIKK HER

Tidligere:
Følgende rapport mottar fra vår allestedstilstedeværende TK-leder Asle P Johansen:
-Runden på Nes ble nok en Ble det for varmt på Asker? Andre runde på Nes GK ble gjennomført på en meget tilfredsstillende bane, men med noe ulike spilleforhold på formiddag og ettermiddag.

Tom Selmer leverte en knallrunde. Foto: Arkiv

Storspill av Tom Selmer som gjennomførte runden på imponerende fire under banens par og det med kun ett ben som fungerer. Det er selvfølgelig ikke fotball vi spiller, men alltid godt og ha to ben å stå på.

Minst like imponerende spilte Karl Erik Gran i klasse 7 som med hcp 12,3 spilte banen brutto på – 1. Dog fra litt kortere tee, men se opp Tom- her kan det ligge en konkurrent til beste brutto!

Et liten anmerkning fra arrangørene både på Asker og Nes er spilletiden. Dessverre er det noen få som ikke klarer å holde tempoet. Det er urovekkende at dette gjelder de mest etablerte spillere med lavt spille-hcp. At spilletiden under utmerkede forhold skal passere over 5 timer kan ikke aksepteres. Skjerp dere!

 Spennende runde på Hakadal i morgen før sammenlagtvinnerne kan kåres.

Resultater: KLIKK HER

Tidligere:
Under TK-leder Asle P Johansens kyndige ledelse gikk det meste knirkefritt på Asker mandag.
Hyggelig å se at damer hevder seg helt i toppen av flere klasser (hurra) og vi ser flere nye vinnere sammen med en rekke «gamle travere».
Vi gratulerer alle vinnere, spillere og klubben med et godt arrangement.

Tirsdag fortsetter touren på Nes før den avsluttes på Hakadal onsdag.

Resultater finner du HER