May fra Mjøsen melder om knallforhold...

Slik ser banen på Mjøsen ut akkurat nå. Frodig fin og fristende. Foto: Romenstad

Alltid hyggelig med lune hilser på mårrakvisten og May fra Mjøsen sto bak dette bildet, men beklaget at hun sto med baken mot Mjøsa, for den burde jo egentlig vært foran – i alle fall i bakgrunnen.
Uansett; det er knall forhold rundt den «Hvite Svane» sin «andedam», slik at det bare er å glede seg til spill på alle fire baner under  Mjøsvikua 2018.
Gjøvik & Toten samt Skei GK slet jo en del med baneforholdene da Mjøsvikua 2017 ble spilt.
Nå rapporterer begge disse banene at overvintringen under «vinter/snø-dynen» har vært svært vellykket. Det ligger an til «Best games ever» på begge baner.
Følgelig er det nå lagt opp til spill på alle fire baner i 2018 i samme rekkefølge som i fjor. Alle fire turneringene ligger nå åpne for påmelding i GolfBox på riktig dato.

Merk at de som har meldt seg på turneringen på Gjøvik & Toten/Skei på lørdag 7. juli nå ligger påmeldt under Gjøvik & Toten på fredag 6. juli. Det ligger ingen påmeldinger under Skei GK på lørdag 7. juli. Merk også at Atlungstad nå er torsdag 5. juli, ikke fredag 6. juli.
Fint om de som har meldt seg på en eller flere turneringer i Mjøsvikua 2018 dobbeltsjekker sine påmeldinger mht dato og bane.
Husk også å melde dere på til turneringen på Skei GK.

Bli med da vel….
I år blir det futt, fart og fine spilleforhold.