Hakadal overtar NSG Lagmesterskap 3 div Østlandet avd B

Peder Mørk i selvpålagt isolasjon… Foto: Lokal.

NSG beklager på det sterkeste at det på grunn av en ukontrollerbar smittesituasjon i Indre Østfold kommune ikke er mulig å arrangere NSG Lagmesterskap som planlagt på Mørk GK i helgen.
Hele kommunen er stengt.
Og leder og eier Peder Mørk har «skalket» alle luker…
Hva det i praksis innebærer kan du lese på denne linken og få et begrep om konsekvensene ved å tro at dette «marerittet» er over:

Forskrift om bla. midlertidig forbud mot sosiale sammenkomster og arrangementer i forbindelse med covid-19-utbrudd i Indre Østfold kommune(PDF, 153 kB)

NSG nærer stor sympati med Mørk GK som hadde gledet seg og forberedt seg til det ytterste for arrangementet. Vi lover imidlertid at Mørk GK kommer på arrangørlisten igjen til neste år og TK jobber også med å finne en mulig «erstatningsturnering» når kommunen igjen åpner for «sosial aktivitet».

Ta ingen sjanser
Selv om våre myndigheter nå jobber intenst med å begrense det mange frykter som «Smittebølge 2» er det du selv som er den desidert viktigste innsats-personen.
La deg ikke lure av at hverdagen synes å normalisere seg. Vær årvåken, aktpågivende og varsom. Hold meteren og vel så det, vask hender med såpe hele tiden og bruk håndsprit når såpe og vann ikke er tilgjengelig.
Mas? Nei – ren og skjær påminnelse fordi vi ser hvor lett det er å glemme seg, og hvilke konsekvenser det får; både for samfunnet og ikke minst deg selv.
I forbindelse med helgens Lagmesterskap ber vi alle om å skjerpe egne rutiner og utvis omtanke for andre.
Er du i minste tvill om du er smittet eller er i karantene; hold deg hjemme.

Trekker seg
Formannen i Mørk GK har i samråd med styret kommet fram til at Mørk Golfklubb seniorer melder seg av årets Lag NM grunnet Koronasituasjonen Indre Østfold Kommune nå befinner seg i. Beklager dette på det sterkeste, ønsker alle våre konkurrenter lykke til og ser frem til deltagelse i neste års Lagmesterskap for senior.

Siste utslag på Hakadal. Foto: Morten Bakken

Overtar 
Vi må rette en helt spesiell takk til Tor Oddvar Torve, hans mannskap og ikke minst medlemmene i Hakadal GK som evnet å «snu seg» i en bråvending og rydde plass til NSG Lagmesterskap en helg midt i august.
Det er det ikke mange som hadde klart i «Tidenes Golf-Sommer» for å si det litt forsiktig.
Tusen takk.