Trivelig torsdag på sjarmerende Hof

Avventende på «Hylla» etter runden. Harald Grande småsur som alltid. «Baker´n» følger våkent med, mens Arnstein fintenker litt… Foto: Anne Ki Klemetsen

Den er neppe blant de største og mest påaktede banene i Norge, men så er den desto «hyggeligere» i den forstand at den «lokale» golfgleden inkluderer gjester som kommer på «Tour».
Hvor høyt det er under taket i denne jodnære oasen kan best illustreres med dens beliggenhet midt mellom MC-verkstedet Spinnin Wheel og Hof kirkelige fellesråd.
Større romslighet er det vel ikke mulig å finne.
35 smilende NSG-spillere koste seg kongelig på Hof, selv om hjemmespillerne kledelig ubeskjedent tok for seg av førsteplassene.
To blad Ersrud hadde all grunn til å feire, selv om det tydeligvis var Roy Kanth som stakk av med «festbusen» av en besynderlig årsak redaksjonen ikke kjenner.

Kanth vinner krukka og Gunnar Ellingsen er like overrasket hver gang. Foto: Anne Ki Klemetsen.

 

Skjønt var det snakk om loddtrekning, så er det neppe en tilfeldighet at «Hofmester» Kanth stikker av med «fruktkurven»…

Redaksjonen lar seg også imponere av Karin Aslaksruds spill og vi gratulerer med nytt hcp. Fem slag under eget par er «Hof-ballet» sitt det.

 

Klassevinnere på Hof:
kl 2, Jon Langsholt, Skjeberg GK, 75
kl 3, George Boyd, Hof GK, 73
kl 4, Aase Mari Dahle Ersrud, Hof GK, 62 (netto)
kl 5, Karin Aslaksrud, Moss & Rygge GK, 61 (netto)
kl 7, Steinar Ersrud, Hof GK, 69 (netto)

Øvrige resultater finner du i GolfBox KLIKK HER

Gratulerer til vinnere og deltakere, og stor takk til Hof for trivelig golfdag
Redaksjonen ønsker alle lykke til videre med innspurten på Classic Tour og ikke minst med kvalifisering til NSG Landsfinale på Drøbak 22. – 23. september.