NSG Invitational markerte starten på NSG Landsfinale

DL på Larvik, Jonas Løthman og TK-leder Asle P Johansen innledet dagen med vidløftig informasjon. Men kan man stole på folk som står på en stol?

 

 

Det er god tradisjon for å starte NSG Landsfinale med en hyggelig turnering for Klubbkontakter, styre- og komitémedlemmer, levrandører, samarbeidspartnere og alle som bidrar til å gjøre NSG til den ”aktivitetsmotoren” vi er i norsk golf.

Ressurspersoner fra alle landsdeler var fredag samlet til en hyggelig Texas-scramble på Larvik GK, som er i ”mint-condition” nå før det store finale oppgjøret. I løpet av helgen skal den beste seniorgolfspilleren gjennom hele sesongen 2017 kåres.

 

I tillegg til trofe, heder og ære får også klassevinnerne gavekort til NSGs store vårslepp – NSG Winter Tour på Mar Menor. Premien er en gave fra Premium reiser v/Tom Arne Tollefsen.

 

Resultat NSG Invitational:
1 Terje Engebretsen – Alf Henrik Hansen – Tore Lepperød – Svanhild Kjærvik

2 Tom Arne Tollefsen – Lenart Johannessen – Finn Åge Nordengen – Bjørn Kjønnås

3 Geir Aarvold – Tore Gundersen – Gunnar Skrautvol – Edgar Bergh

Øvrige resultater finner du i GolfBox

Der finner du også startlister og kan følge utviklingen i NSG Landsfinale ”direkte”…

Ser vi her den nye «Freia-gutten»?

 

 

Redaksjonen avslutter denne bolken med  Tor Klemetsen, Anne Ki Klemetsen og Tove Olafsen, som hadde en mmmmmmmmeget hyggelig dag med kuler i alle fasonger. Ikke minst latterkuler.
Da gjenstår kun å ønske alle spiller i landsfinalen lykke til og alle andre håper vi også får en feiende flott helg, med eller uten golf.