Vår i luften midt i vinterferien får det til å krible

De aller fleste golfbaner i landet vårt ligger fortsatt under «vinterfellen» og lengter etter å «stå opp», mens enkelte steder er sesongen ikke en gang avsluttet.
Uansett er det all mulig grunn til å begynne å glede og forberede seg på en ny, god, glad, energisk og berikende – for ikke å si en «blomstrende» sesong,,,,

 

NSG Årsmøte er vel i «havn», terminlista for årets turneringer (Sissener Classic Tour) kan du nå laste ned HER fra hjemmesiden.
TB 2019 (Turneringsbestemmelsene) er også snart på plass.
Nytt av året er at spillere i klasse 4, 5 og 70 Tour kun trenger 5 tellende turneringer for å kvalifisere seg til NSG Landsfinale, som i år spilles på Vestfold GK 22. – 23. sep. (Spillere i klasse 1 – 3 må fortsatt ha 7 tellende resultat.)

Innen utgangen av februar får du en elektronisk faktura for medlemskontingenten. NSG går også over til elektronisk medlems/lojalitetskort i år og vi ber deg høfligst logge inn på din profil i GolfBox og se om opplysningene dine er riktige; spesielt E-postadresse og telefonnummer.


Påse at telefonnummeret står uten landskode (+47) og er skrevet som en sammenhengende rekke av 8 tall: 12345678.
(Ikke benytt mellomslag som 12 34 56 78 eller 123 45 678)

Når du har betalt medlemskontingenten åpnes en innloggingsfunksjon på nettet til ditt medlems/lojalitetskort. Det inneholder en registreringsfunksjon for de baner som tilbyr spill til hyggelige priser.

Nettadresse til innlogging får du i E-posten med medlemskontingenten.
For innlogging er telefonnummeret ditt (8 siffer) brukernavn og passordet er ditt medlemsnummer i NSG (5 siffer)

Takk for hjelpen og ha en fin dag der du gjerne kan tenke litt på om du kjenner en som kan ha nytte og glede av å bli med ut i det grønne til Golfglede for helsa og humøret.