Årets «Seniorgolfere» kåres på Drøbak i helgen

En golfspiller trenger neppe å utstyre seg som en samurai, men å lære av deres mentale kontroll før og under kamp er «Dagens Tips».

Etter en lang og hektisk sesong på Classic TOUR, tidvis på baner av ymse kvalitet, etter en hard vinter og tørr sommer, skal de  beste seniorspillere fra alle klasser samles til NSG Landsfinale lørdag og søndag.
Sammenlagt resultat for disse to turneringene utgjør den åttende tellende runden for finalistene og det er alltid knyttet stor spenning til hvilke spillere som evner å prestere sitt beste to dager på rad.
Her blir det kamp «på kniven».

Det er «nervepirrende» tett i toppen i alle de seks klasene, men i år har Tom Selmer skaffet seg 8 poengs ledelse før finalespillet i klasse 1.
Med et kobbel av eminente spillere, som har kvesset såvel køller, teknikk og taktikk og kommer «halsende» etter, bør han helst ikke kikke seg så mye bakover.

I klasse 2  ligger Erlend Wiik og Harald Grande likt, seks poeng foran Rune Henriksen og Ulf Kristiansen på delt tredje.
Lasse Delbekk (klasse 3 har) har spilt seg til solid ledelse (8 poeng) foran «røkla» anført av Jon Krogstad og Eiliv Solheim
I klasse 4 finner vi den første kvinne – Signe Høstbjør – som helt klart er i stand til å hamle opp med Bekkelund og Økseter. Kun 1 poeng skiller de tre.
Klasse 5 har også en kvinne i angrepsposisjon. Karin Aslaksrud er kun 6 poeng bak Knut Andresen som leder…
I 70+ klassen bir det en durabelig kamp mellom Storberg, Krugerud og Bogegård, skjønt det ligger noen «gjedder» og lurer litt bak i feltet.

Uansett; spennende blir det og vi ønsker alle all mulig lykke til.