TK-leder Asle P Johansen revolusjonerer golftilbudet med Gautøya Golf and Fishing Club

Tilfeldig vann er ingen hindring på Gautøya Golf and Fishing Club. Foto: Sissel Johansen

Det tør være kjent i NSG-kretser og ikke minst på Asker GK at Asle P Johansen må lenkes fast for å holde seg i ro. Heller ikke i ferien sin, på «egen øy» i havgapet på Nordvestlandet, er det mulig å få Asle P (for propell) til å sette seg litt ned…

Her er en aldri så liten rapport fra mannen som ikke lar seg stoppe selv av det mest fryktinngytende sommerværet i manns minne:
-Fra «Gautøya Golf and Fishing Club» kan meldes om mye vind og særdeles mye regn de første dagene.  Siden jeg har ansvaret for råvarene for kortreist mat til gjestene har dette vært særdeles tidkrevende i uværet.
Bygging av landets eneste ni-hullsbane med kun en green har også krevd sin tid. Tilstrømmingen av grenfeegjester har vært formidabel og dette skyldes nok den akseptable greenfeeprisen på kun kr. 1,-. Transport fra fastlandet med kr. 600,- ser heller ikke til å skremme de golfhungrige.
Været er nå meget bra og krabbeteinene ble satt ut i går kveld. Er klar for å hente resultatet slik at vi får det nødvendige tilbehøret til hvitvinen.
Bestefar og banearkitekt sammen med leder i damegruppens og juniorgruppa på Gautøya GFC. Foto: Familie

Dette er jo helt fantastisk.

Gautøya Golf and Fishing Club – ni hull og en green må sies allerede å være legendarisk. Kr 1,- i greenfee er etter mitt skjønn noe som ville får golfinteressen i Norge til å eksplodere, da også «Hovland-effekten» tatt i betraktning.
Tusen takk for fyldig reportasje fra vår utmerkede TK-leder som tydeligvis ikke er helt i stand til å nyte ferien uten å holde et aktivitetsnivå som omfatter at fra baneanleggsvirksomhet til matauk.
Imponerende.
Greenen på Gautøya Golf and Fishing Club. Foto: Sissel Johansen