Velkommen til Senior Tour på Nes Golfklubb søndag 18. juni

Årets start på golfsesongen har blitt betydelig ”utvannet” som følge av mye regn og lite varme, spesielt i vestre deler av Østlandet.
Aldri har NSG måttet avlyse og utsette flere turneringer på Senior Tour. Nå er også NM i NGFs regi på Asker besluttet flyttet til forhåpentligvis tørrere og mildere dager i august.
ØYSTEIN TAMBURSTUEN11:53 i går, fredag 9. juni, sendte Teamleder, Spill og turnering, Øystein Tamburstuen i Norges Golfforbund ut følgende melding:
Asker Golfklubb, Norsk Seniorgolf og Norges Golfforbund har i dag hatt banebefaring og møte på Asker Golfklubb.
På grunn av de siste ukers store nedbørmengder og varselet for de neste fem dagene vil det være galt å arrangere NM senior på en bane der det ikke er mulig å komme ut med klippeutstyr. Banen er nå så mettet av vann at det kanskje ikke er mulig å klippe store deler av banen før sent i neste uke, hvis værvarslet er riktig.
Vi har sammen bestemt at vi utsetter årets NM senior til august. Nye datoer vil da bli 19.-20. august!
Rent praktisk betyr det at dere som nå står på deltakerlisten får startkontingenten tilbakeført i starten av neste uke. Deretter åpnes det på nytt for påmelding og en ny deltagerliste vil settes opp etter de samme kvalifiseringskriteriene 7. august.
Vi ber om forståelse for denne avgjørelsen og ønsker dere velkommen tilbake til NM senior på Asker GK 19.-20. august.

Tok grep
Følgelig kunne også kommende helg blitt en stusselig affære om ikke noen hadde ”svingt” seg litt og sett muligheter fremfor å la seg ramme av fortvilt inaktivitet.
Erik Ø-kopi21:25 i går kveld tikket denne meldingen inn til redaksjonen fra NSGs Turneringskoordinator Erik Økseter:
Vi legger inn en ekstra turnering på Nes Golfklubb søndag 18. juni.
Værmeldingen framover er meget bra bare mandagen er passert, og banen (Nes Golfklubb) er meldt å være i ypperlig stand. Så dette kan bli en alle tiders runde for spillesugne seniorer!
Turneringen er lagt ut i GolfBox for påmelding, KLIKK HER og påmeldingen holdes åpen helt til torsdag kveld kommende uke.

 

Ta i litt ekstra sammen
Redaksjonen takker alle involverte for kloke og snarrådige beslutninger så vel med utsettelse på Asker som med opprettelse på Nes.
VektløfterNå håper vi inderlig at det kommer mildere dager, tørker opp og at golfspillere i alle aldre ”flommer” ut og spiller så mye de har tid, lyst og anledning til. Ikke bare fordi det er gøy og at du har godt av det, men også fordi norske golfbaner trenger det. Hjemmebaner og bortebaner fortjener nå av at vi ”overforsvømmer” dem med det vi alle har felles: Golfglede.
Det er nemlig slik at når noen ser hvor moro vi har det, får flere lyst til å være med. (Akkurat som når du leter etter et sted for å spise middag når du er i «Syden». Du går ikke inn der det er tomt.)