Vennligst ha litt tålmodighet med oppsett og lister i GolfBox

Om du ikke finner lister for Kongsberg og Norsjø i GolfBox er det av den enkle grunn at de er under arbeid.

Så snart alt er klart får du beskjed på e-post/SMS

 

 

Tidligere:

Full rulle på både Norsjø og Kongsberg for å sette banene i topp stand til Classic Tour. Foto: Asle P

Deltakelsen på årets Classic Tour er helt eksepsjonell.
Vi har satt «banerekorder» hver helg siden Vårspretten i Stavanger og bidrar følgelig med hyggelig omsetning til de respektive klubber.

Helgen 12. og 13. mai «dobler» vi kapasiteten på Norsjø og Kongsberg og setter opp turneringer begge dager. Påmeldingsfristen forlenges til 8. mai. KLIKK HER

Vi minner også om de kommende turneringene på Stjørdal og Soon..

Utvidelsen på Norsjø og Kongsberg «skyldes» at vi i NSG er utstyrt med en TK-leder som aldri kan si nei, fordi han lever etter det inkluderende prinsippet «Alle skal med».
I natt tikket følgende melding inn fra vår uoppslitelig engasjerte TK-leder og Turneringsansvarlig Asle P. Johansen:
-Endelig tilbake fra en fin dag på Kongsberg og Norsjø. Begge banene vil bli i tilfredsstillende kondisjon til våre turneringer neste helg. Det var dugnadsgjenger på begge banene som jobbet iherdig for å presentere sine baner på best mulig vis.
Det er nå så mange påmeldte at vi arrangerer turnering på begge baner begge dager. Klasse 1 og 2 spiller lørdag 12.05 på Norsjø og søndag 13.05 på Kongsberg. Lørdag 12.05 spiller klassene 3-5 og 7 på Kongsberg og søndag på Norsjø.

Terminlista er følgelig endret i henhold til utvidelsen, og vi håper at den godeste Asle P ikke tar mål av seg til å være på to steder til samme tid to dager på rad, men finner roen og koser seg med sitt eget spill på én  bane begge dager.

Da gjenstår kun et oppriktig ønske om en fenomenal helg – forhåpentligvis med køller og ball – men om du tilfeldigvis skal i konfirmasjon…
Husk det er bedre å være i konfirmasjon og tenke på golf enn å være på golfbanen å tenke på konfirmasjon…
Da blir scoren lett «konfirmert»…