Smittevernrestriksjonene tillater ikke Sissener Classic Tour på Skjeberg neste helg.

Daglig leder på Skjeberg Line Berg beklager og ønsker os veldig velkommen tilbake når smittetrøkket letter. Foto: Nettfix.

-Vi håpet i det lengste at positive trender i smittetallene skulle gå vår vei, forteller Line Berg på Skjeberg, men det er ikke gjort noen endringer i de strenge tiltakene i Sarpsborg kommune. Følgelig er det ikke mulig å avholde turneringene på Sissener Classic Tour 8.-9. mai.
Våre utmerkede turenringskoordinatorer Asle P Johansen og Gunnar Ellingsen har gitt beskjed til alle de påmeldte. Så vil tiden vise om vi finner plass senere til noen runder på Skjeberg.
Gunnar kan forøvrig melde om at på grunn av korona-restriksjoner er golfbanen i Mandal stengt t.o.m. søndag 9. mai. Sissener Tour i Mandal 9. mai må dermed dessverre avlyses.

Også Sissener Classic Tour på Byneset GK 10.5.21 er avlyst da banen åpner tidligst 15.5. Også her har de påmeldte har fått beskjed.

Godt å vite at smittesituasjonen og de tilhørende restriksjoner ikke skal få skylda for alt… (smiler) skjønt redaksjonen er fristet til å si at det forekommer noe «underlig» at seniorer ikke kan få lov å «samle inn scoren» etter en runde på golfbanen når vi tenker på hvor mye annet som samles «både her og der» etter helt andre «runder.
Men vi velger å se det positive i at vi faktisk får anledning til å spille golf.
Vi lever i håpet og tenker at så fort fotballen begynner å rulle er det muligheter for golfballer også…

For selv om «det nøtternte» i Halden, så «går`e sæ te» i Særp og «årnær sæ» i Fredrikstad.

Ha en solidarisk 1. mai.