I dag setter 34 forventningsfulle "trekkfugler" kurs for Lagos i Portugal

 

Årets avslutningstur for sesongen 2017 – NSG Indian Summer Tour – går litt vestover på Algarvekysten til LagosLagos er en historisk by med godt utgangspunkt for golf, strender, fantastiske grotter og restauranter.

 

Hotel Vila Gale LagosVi bor på Hotel Vila Gale Lagos****
Beliggende ved stranden og rett utenfor sentrum av Lagos. Restauranter, bar, utendørs svømme-basseng, Satsanga og Spa med innendørs basseng. Dobbeltrom med balkong, TV, safe, minibar og hårtørrer.

Etter dagens runde er det «After Golf» med premieutdeling i hotellets bar. Deretter er det kun 10 min. gange til Lagos Marina og 20 min. til gamlebyen for de som har lyst til å spise andre steder enn på hotellet.

Golf på tre fremragende baner
Boavista: 18 hull, par 71. 5251m fra gul tee og 4718 fra rød tee. Kupert parkbane med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. (10 min kjøring)

Morgado: 18 hull, par 73. 5892m fra gul tee og 4824 fra rød tee. Flat parkbane med linkskarakter og skotsk inspirerte bunkere. Skal ha European Tour der i mai 2017. (30 min kjøring)

Palmares: 27 hull med 3 x 9 hull Alvor og Lagos som er kupert parkbane og Praia som er links. Alle sløyfene med stor utfordring, vakker natur og flott utsiktmedblandingavparkoglinks. (15 min kjøring)

Vi ønsker alle en riktig god tur og lykke til både i de «uhøytidelige» lagkonkurransene og de noe mer spennende individuelle turneringsdagene.